4 често срещани грешки в обзавеждане на спалня

Направихме този списък с грешки, които допускаме при направата на обзавеждане на спалня, защото не винаги е лесно да създадете спалня, която е успокояваща, практична и красива. Ето някои от най-големите грешки, които хората правят, когато декорират спалните си според интериорните дизайнери.

Грешен размер на нощното шкафче

Използването на нощни шкафчета, които са твърде високи или твърде къси, може да направи вашето пространство неудобно. В много случаи трябва да можете да поставите лампа на страничната маса. Наличието на нощно шкафче с правилния размер и височина е абсолютна необходимост. Така че при обзавеждане на спалня, вземете това предвид.

Твърде много или твърде малко възглавници върху леглото

Наличието на твърде много възглавници на леглото може да придаде на стаята ви усещане за разхвърляност. Затова експертите смятат, че хвърлянето на тонове възглавници на леглото ви не е функционален начин да настроите мястото си за спане. Тази стъпка води до това, че никой никога не оправя леглото, защото отнема много време всичко да се позиционира правилно и най-често възглавниците завършват на пода.

От друга страна, ако нямате достатъчно възглавници на леглото си, вашето пространство може да изглежда някак занемарено. Твърде малкото възглавници могат да накарат едно легло да изглежда недовършено и забравено. Постигането на перфектния баланс на възглавниците за естетика и функционалност е от ключово значение.

Твърде малък килим

Ако имате килим в спалнята, той трябва да покрива по-голямата част от стаята. Хората често пестят от това, защото смятат, че се губи под леглото, но вашата спалня трябва да се чувства супер уютна. За да избегнете този проблем, експертите препоръчват да вземете килим, който се приближава възможно най-близо до периметъра на стаята, оставяйки pone 15 см всички страни, ако подовите отвори позволяват.

Несъответствие между таблата и матрака

Наличието на матрак и табла, които са несъвместими, може да доведе до небалансирано пространство. Голяма табла и малък матрак могат да направят стаята ви да изглежда малко по-странна. Височината на вашия матрак трябва да се вземе под внимание при избора на табла. Не трябва да се чувствате неловко като влизате в спалнята.

Наличието на матрак, който е твърде къс за таблата, може да накара таблата да изглежда доминираща над леглото. Ако вашият матрак е твърде малък или твърде висок за таблото, може да искате да коригирате размера на вашата пружинна кутия и да я направите пълна или половин височина.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap