5 дизайнерски намеси за модерен дом

Ако искате да създадете модерен дом по смисъла на модерния стил в дизайна, помислете за следните дизайнерски идеи, които може да са от полза. Модерният стил е самостоятелен стил в интериора, който се развива още от двадесетте години на миналия век, за да го постигнете, вижте следните негови характеристики

Един модерен дом е изграден с чисти, прави линии и минимални орнаменти. Така че когато правите ремонт, вижте излишните неща от интериора, които ще попречат да се създаде тази изчистена среда. Отстранете пищните и кичозни орнаменти, за да може вместо тях да се настани по-приятната визия за сетивата.

Модерните пространства са свободни от бъркотия и ненужни елементи. Модерният декор дава приоритет на функционалността пред модата. За да постигнете модерен дом, трябва да мислите как да ограничите домашния декор, който е прекалено традиционен и детайлен.

Модерният стил избягва ярките цветове в полза на монохроматична, неутрална цветова палитра. Помислете за бели, бежови, сиви, черни и пастелни тонове. Днес можете онлайн да разгледате не малко решения за домашен интериор с водещи неутрални цветове.

Модерният дом има отворен план в интериора. Дизайнерите използват мебели вместо стени, за да разграничат пространствата на дома и да постигнат отворен план, който дава много повече свобода на движение из къщата. Например, кухненски остров може да отдели кухнята от трапезария, а секционен диван може да внесе ред в отворена всекидневна.

Дългите и ниски мебели, разположени ниско до земята, могат да придадат на хола и всекидневната модерен вид. Днес пазарът предлага мебели направени от естествени материали като небоядисано дърво или метал, които са издържани в модерен стил. Тапицерията от кожа и плат, дървени фурнири са разпознаваеми като модерни. Маса със стъклен плот, хромирани финитури, стоманени детайли също са популярни покрития за модерните мебели.

Днес не е нужно да следвате едно към едно принципите на модерния дизайн, но някои от идеите му са характерни за изграждането на модерен дом. Така вижте полезните идеи за съвременните нужди на домакинството, за да постигнете удобство и изчистена среда, в която да живеете много по-добре.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap