Бетонен кухненски под – красивата и стилна смелост (СНИМКИ)

Една от най-красивите и стилни подови настилки е бетонен кухненски под. Когато търсите идеи за кухненски подови настилки, трябва да имате предвид няколко неща. Освен външния вид, значение има и разходите, инсталацията и поддръжката. Бетонът се различава по своя монтаж от другите видове подови настилки. Ако обичате идеите за бетонен кухненски под, но сте се чудили дали е подходящ за вашето пространство, ще бъдете приятно изненадани.

Според много експерти, порцелановите подови плочки с ефект на бетон са много по-практични и по-лесни за поставяне от излетия цимент и се предлагат в различни размери, стилове и цветове.

Идеи за бетонен кухненски под

Комбинирайте с наситени тонове

Ако изберете бетонен под за вашата кухня, помислете за комбинирането му с други материали върху шкафовете, осветлението и другаде. Яркият контраст между хладния градски стил на бетона и топлината на тъмното дърво или металите в златисто оттенък създава драматичен ефект, например.

Добавете акцент

Ако излетият бетон представлява твърде много усилия и разходи за вас или не е възможно поради логистиката или местоположението на вашия имот, бетонните подови плочки за кухнята може да са по-прост вариант. Те могат да се поставят като други плочки, след като вашата кухня е монтирана.

Смесването на хладни сиви цветове с по-топли неутрални е добра идея. За да предотвратите кухнята ви да изглежда скучна, добавете ярък акцентен нюанс, като тюркоаз, например или някой друг.

 Една и съща подова настилка в цялата кухня

За да създадете кухня, която да изглежда оптически по-просторна и голяма, по-добре е да поставите една и съща подова настилка навсякъде. Затова се уверете, че това, което изберете за пода в кухнята, ще стои добре и във вашата трапезария или всекидневна. За да свържете зони с различни функции, като кухня и трапезария или кът за сядане, използвайте едни и същи цветове и материали. По този начин помещението ще изглежда по-сплотено и ще се чувствате по-удобно.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap