Бетонен кухненски под – красивата и стилна смелост (СНИМКИ)

Една от най-красивите и стилни подови настилки е бетонен кухненски под. Когато търсите идеи за кухненски подови настилки, трябва да имате предвид няколко неща. Освен външния вид, значение има и разходите, инсталацията и поддръжката. Бетонът се различава по своя монтаж от другите видове подови настилки. Ако обичате идеите за бетонен кухненски под, но сте се чудили дали е подходящ за вашето пространство, ще бъдете приятно изненадани.

Според много експерти, порцелановите подови плочки с ефект на бетон са много по-практични и по-лесни за поставяне от излетия цимент и се предлагат в различни размери, стилове и цветове.

Идеи за бетонен кухненски под

Комбинирайте с наситени тонове

Ако изберете бетонен под за вашата кухня, помислете за комбинирането му с други материали върху шкафовете, осветлението и другаде. Яркият контраст между хладния градски стил на бетона и топлината на тъмното дърво или металите в златисто оттенък създава драматичен ефект, например.

Добавете акцент

Ако излетият бетон представлява твърде много усилия и разходи за вас или не е възможно поради логистиката или местоположението на вашия имот, бетонните подови плочки за кухнята може да са по-прост вариант. Те могат да се поставят като други плочки, след като вашата кухня е монтирана.

Смесването на хладни сиви цветове с по-топли неутрални е добра идея. За да предотвратите кухнята ви да изглежда скучна, добавете ярък акцентен нюанс, като тюркоаз, например или някой друг.

 Една и съща подова настилка в цялата кухня

За да създадете кухня, която да изглежда оптически по-просторна и голяма, по-добре е да поставите една и съща подова настилка навсякъде. Затова се уверете, че това, което изберете за пода в кухнята, ще стои добре и във вашата трапезария или всекидневна. За да свържете зони с различни функции, като кухня и трапезария или кът за сядане, използвайте едни и същи цветове и материали. По този начин помещението ще изглежда по-сплотено и ще се чувствате по-удобно.

Оценете тази статия
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap