Съвети за поставяне на градински мебели върху изкуствена трева

Тази тема засяга вашата градина и избора на градински мебели, които ще се наложи да поставите върху изкуствена трева. Все пак вашата градина трябва да бъде продължение на вашия дом, а не само външното пространство, което използвате, когато времето е най-добро. Най-добрият начин да се възползвате максимално от вашето външно пространство е с качествено озеленяване и висококачествени градински мебели.

Да кажем, че сте избрали озеленяването да бъде с изкуствена трева, как трябва да я третирате според мебелите, които ще поставите върху нея.

Независимо дали вече сте проектирали градината си и търсите финалните щрихи или искате да ремонтирате напълно имота си, от DiasFlooring имат няколко страхотни идеи за вас и няколко съвета.

Мога ли да поставя градински мебели върху изкуствена трева?

Да, можете! Без значение какъв вид изкуствена трева изберете, вие ще можете да поставите избраната от вас градинска мебел върху вашата изкуствена морава без много проблеми. Все пак има няколко ключови неща, които трябва да имате предвид.

Избягвайте мебели с остри ръбове – това обикновено не е проблем, ако инвестирате в качествени градински мебели от масивно дърво, но си струва да имате предвид, ако търсите опции за метални мебели. Не забравяйте, че под вашата изкуствена морава има подплата, която я държи заедно, така че използването и движението на остри мебели може да навреди на вашата изкуствена морава.

Не всяка изкуствена трева ще се възстанови – оставянето на тежки градински мебели на поляната ви за продължителни периоди може да повреди влакната или поне да причини отпечатък за известно време. Инвестирането във висококачествена изкуствена трева ще помогне да се избегне това, която го прави способен да се върне на мястото си от пешеходен трафик и градински мебели и най-устойчивата изкуствена трева.

Независимо от качественото изпълнение, най-добре е да местите мебелите си веднъж на всеки толкова пъти, за да защитите влакната.

Дръжте барбекюто и огнищата далеч от тревата – не забравяйте, че моравата ви е направена от синтетична материя и може да се стопи при силна топлина. Изкуствената трева е огнеустойчива, така че странната искра няма да подпали тревата ви, но не си струва риска да повредите красивата си морава. Ако сте решени да поставите скара на поляната за парти, помислете за закупуване на няколко евтини плочи за двор от близкия магазин за железария и първо ги сложете.

Относно повече информация за изкуствената трева, обърнете се към нашите партньори в ДиасФлоринг. Можете да получите оферти подходящи за проект, който сте решили да реализирате.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap