Декорации в кафяво за Вашата спалня – идеите, от които се нуждаете | Creative Home

Декорации в кафяво за Вашата спалня – идеите, от които се нуждаете

Декоцарии в кафяво за Вашата спалня?! Защо не? Ако желанието Ви е неутрален цвят, който да излъчва спокойствие, помислете за кафявото. Въпреки че кафявото може да не е цвят, който е сред най-предпочитаните, когато става въпрос за декорация, това определено е нюанс, който е много подходящ за спалното помещение.

Има десетки начини да добавите декорация в кафяв цвят във Вашата спалня. От кафяви пердета, тапети, до възглавници, предмети и фотьойли, а защо не и аксесоари в кафяво?Всичко е във Вашите ръце!

А ние с удоволствие ще Ви представим идеите, които ще Ви помогнат да вземете по-лесно решение за декорацията на Вашата спалня.

 

Декорации в кафяво за Вашата спалня – ето какво може да направите

 

Боядисайте акцентна стена в кафяво

Ако изберете една акцентна стена и я боядисате в кафяво, може да създаде уютно и топло място. Все пак става въпрос за Вашата спалня, мястото за почивка и спокоен сън и няма по-подходящ цвят от този, който ще Ви накара да се почувствате повече от приятно. Кафявото е чудесен цвят за стаи с естествена светлина, която няма изглежда прекалено тъмна, когато се боядиса.

 

Декорации в кафяво за Вашата спалня – идеите, от които се нуждаете

Източник:https://www.pinterest.com

Съчетайте кафявото с цвят на глина

Хладният кафяв тон изглежда повече от перфектно в съчетание с цвят на глина. Помислете и за стенни щампи, които да уединяват двата цвята и да пресъздадат още по-уютна и спокойна обстановка. Изберете възглавниците на спалнята Ви да бъдат с цвят на глина. Това ще бъде акцентната Ви точка, която ще накара помещението да изглежда много красиво.

 

Декорации в кафяво за Вашата спалня – идеите, от които се нуждаете

Източник: https://www.pinterest.com/

 

Помислете за Омбре

Ако решите да заложите на тапетите, изберете омбре вариант, който е чудесен начин да добавите цвят, но в същото време да не е натруфено, а да изглежда като красиво преливане на два цвята. Комбинирайте с ярко бели цветове за прекрасен контраст. Може да поставите и сиво нощно шкафче, а върху него бяла нощна лампа. Гарантираме Ви, че тази комбинация ще Ви очарова.

 

Декорации в кафяво за Вашата спалня – идеите, от които се нуждаете

Източник: https://www.pinterest.com/

 

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap