Домът през коледните празници

Домът през коледните празници

Създаването на топъл и уютен кът е необходимо, за да можете да прекарате часове във вашата трапезария или хол тази Коледа.

Коледни празнициПо време на зимните празници всеки от нас обича да прекарва повече време вкъщи и със семейството и приятелите си. В тази статия ще ви предстсвим различни варианти за украса на вашата трапезария, както и да получите кадифеното докосване по време на празниците.

  1. Цветовете

Топли одеяла, удобен диван, светлини, цветя, свещи, декоративни детайли …Всичко това е част от уютната атмосфера на дома по време на празниците. Какви цветове обаче ни трябват, за да създадем коледна атмосфера? Комбинацията на злато с черно или синьо кадифе е един чудесен избор за създаването на празничен дух. Поставете няколко свещи на рафтовете, за да ви подсигурят положителна енергия и добро настроение. Добавете небрежен щрих с цветна купа върху масата в хола и не на последно място – поставете цветята в красиви златни вази. Не забравяйте, че тези декоративни аксесоари също могат да бъдат подарени на членовете на вашето семейство тази Коледа.

  1. Кадифе

Възползвайте се от това време на годината, за да изпробвате  най -приветливата тенденция от всички – кадифето. То винаги е на мода! Може да го използвате за  възглавниците, одеалата, а защо не и за дивана.

  1. Златни аксесоари

За да постигнете коледна атмосфера във вашия хол, не забравяйте аксесоарите.. Изберете топло осветление и закачете лампи по стените. Златни стенни часовници също са добър вариант .

Най-важното е просто да се отпуснете и да се насладите на празниците, както и на подобренията във вашия дом. Не забравяйте, че кадифето и златото никога не остаряват. Може да ги използвате за всичко и никога няма да сгрешите.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap