Завеси, мрамор и други интериорни детайли извън тренда през 2023

Какви неща трябва да бъдат изхвърлени или подменени в интериора, за да стане къщата стилна

В интериора, както и в модата, също има тенденции. Разбира се, те не се сменят всеки сезон. Но все пак постепенно този интериор, който изглеждаше толкова актуален, когато правихте ремонт, е безнадеждно остарял.

Спокойно! За да запазите апартамента стилен и удобен, не е необходим цялостен ремонт. Можете просто да промените нещо. Вижте кои са анти-тенденциите в дизайна, за да се ориентирате.

Декоративни тухлени стени

Тази тенденция е много популярна през последните няколко години. Може да се види не само в жилищни помещения, но и в обществени места: ресторанти и дори салони за красота. Тухлата придава специална автентичност на стаята и ефектно се откроява на фона на обикновените стени. Тази тенденция обаче вече е в миналото, днес тя е загубила своята актуалност.

Дърво и бял мрамор в баните

През 2023 година тези тенденции изчезват на заден план. Днес в тренда са плочки с шарки на петна, оникс, плочки с ефект на тънки дървени дъски и плочки с геометричен модел.

Фототапет с палмови клонки

Дълго време фототапетите се срещаха във всяко второ жилище. Днес се смята за скучна тенденция.

Акцентни стени

Това е продължение на предишния параграф. Преди беше модерно да се подчертае една от стените с различен цвят или да се рамкира парче стена с различен тапет. Днес тази модна тенденция е в миналото. В тренда е монохромността с ярки акценти.

Тежки завеси

Оформянето на прозорците не е за подценяване. Рамкирането на прозоречните отвори може не само да подчертае стила, но и да го развали. Многопластовият тюл, сатенените и кадифените завеси са неща от миналото. Те не само не пропускат светлината и събират прах, но и правят дизайна по-тежък.

Щорите в интериора

Щори от плат  или дърво, както и римски и ролетни щори са това, към което трябва да превключите вниманието си. Изглежда спретнато и подчертава стила, без да привлича цялото внимание.

Излишна декорация и мазилка

Корнизи от златни листа, барокови елементи, издълбани рамки са по-подходящи за кралските покои, отколкото обикновените жилища. Великолепието и богатството са изместени от сдържаността и изтънчеността.

Източник:  wday.ru

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap