Баня на открито – удоволствието през горещите дни (СНИМКИ) | Creative Home

Баня на открито – удоволствието през горещите дни (СНИМКИ)

Щом има всекидневна, кухня или бар на открито, тогава защо да е невъзможно да създадете и баня на открито? Виждали сме много подобни такива в плажните заведения или басейни, но съвсем различно е да монтираме баня на открито и в нашия собствен дом.

Независимо дали искате да се намокрите преди да влезете в басейна във вашия двор или да отмиете калта от вашите обувки, един душ на открито никога не би бил излишен, дори напротив.

 Баня на открито

Превърнете неудобното свободно пространство в ползотворно

Със сигурност във вашия дом имате много свободно и неудобно пространство. Като например неудобната алея зад гаража, задната част на вашата къща, която се е превърнала в „контейнер“ за всички стари мебели и вещи. Външният душ е чудесен начин да пренаредите неизползваното пространство в задния си двор и да се къпете под слънчевите лъчи, а защо не и под звездите. Добавете само осветление и растения за по-красив и свеж вид, за да завършите напълно банята.

Модерен скандинавски вид

Добавянето на скандинавски елементи към вашата баня на открито е идеалното решение, за да постигнете спа ефект. Помислете за материали от естествено дърво за обвивката на вашата баня и я боядисайте в бяло. Добавете дървени столове и не забравяйте за монтиране на куки, за да поставите кърпите и дрехите.

Добавете и растения

Растенията са чудесно допълнение към всеки ваш външен стил и тази красива баня на открито доказва, че с правилния декор може да превърнете едно празно пространство в полезно и използваемо. Може да добавите изрезки от мъх или други растения на открито с лесна поддръжка или просто да поставите саксийни растения около външната страна на душа. Така и поливането става много по-лесно и никога не бихте забравили да го направите.

Банята на открито е идеална за горещите дни и винаги може да бъде добре заградена ако се притеснявате, че някой съсед или случаен минувач може да ви види.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap