Идеи за Вашия хол, с които ще изглежда уютен и подреден

Трябва да признаем – всички мразим безпорядъка. Той убива всяка нотка на уют и комфорт. Дори един предмет, който не е поставен на правилното място би ни подразнил. Но няма проблем, който да не може да се разреши. Независимо колко сериозен е той. Има ли желание – има и начин. Винаги!

Холът е една от най-натруфените стаи във всеки дом и никак не е чудно, че понякога всекидневните ни могат да приютят много „неща“, които се оказват и доста излишни.

 

Представяме Ви някои идеи, с които Вашият хол ще изглежда напълно подреден

 

Комбинирайте отворено и затворено съхранение

Обзаведете всекидневната с интересни рафтове, които са едновременно отворени и затворени. Създайте възможност за показване, като направите рафта фокусна точка на вашето пространство, след което подредете отворените си рафтове с книги и декор, като запазите покритите рафтове за по-практичните неща. Използвайте тапети в забавен принт, за да постигнете нестандартен дизайн.

 

Идеи за Вашия хол, с които ще изглежда уютен и подреден

Източник: Pinterest

 

Преработете обикновен стъклен шкаф

Използвайте мебелите за съхранение, които вече имате, като ги обновите. Може да използвате непрозрачно стъклено фолио, за да превърнете обикновената витрина в актуално място за съхранение. Поставете вътре предмети, които не изглеждат твърде разхвърляни като книги, подредени купи и чинии или аксесоари.

 

Идеи за Вашия хол, с които ще изглежда уютен и подреден

Източник: Pinterest

 

Вградете място за съхранение в места за сядане

Ако всекидневната ви малка, ще искате да се възползвате максимално от всеки сантиметър пространство. Чудесен начин да направите това е да се откажете от традиционния диван и вместо това да изберете вградена пейка, като добавите място за съхранение отдолу и от всяка страна.

Боядисването на пейката в същия цвят като стените ви и дори тавана ще означава, че ще се слее безпроблемно в стаята и няма да направи на никого впечатление този трик, с който постигате подредения вид на помещението.

 

Идеи за Вашия хол, с които ще изглежда уютен и подреден

Източник: Future Plc/Colin Poole

 

Тъй като повечето от предметите се считат за „съществени“, няма как да се пренебрегнат. Вместо това трябва да търсим рационални решения за съхранение, за да предотвратим усещането, че пространството е претоварено и претрупано. Защото признаваме – това не изглежда никак красиво.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap