Идеи за завеси за трапезария – елегантността, от която се нуждаете

Без да се замислим, смеем да твърдим, че завесите са от важно значение за дизайна на вашата трапезария. Изборът на завесите определя Вашия усет към красотата и стилния вид, който Вашата трапезария би могла да придобие.

Любопитен факт е, че хората често оставят прозорците на трапезарията си изчистени, особено ако стаята е в задната част на къщата и има изглед към градината.

Инвестирането в красиви завеси по поръчка може да бъде скъпо, но определено тази инвестиция си струва. Те не само ще бъдат идеално прилепнали, но ще изглеждат като идеалния завършек на вашия дизайн, като добавят нотка на лукс и комфорт в трапезарията.

 

Представяме Ви някои интересни идеи, които са идеалния избор за Вас

 

Шарени завеси – защо не?

Заложете на нестандартните  идеи за завеси за трапезария, за да добавите нотка на зеленина и изберете шарените цветове, които ще допринесат много положителна енергия във Вашия дом.

Приветливите докосвания на природата са идеални, за да създадете успокояваща среда, в която ще прекарвате повече време и затова трябва да се погрижите да се чувствате спокойно и комфортно. Този прост, но ефективен подход към дизайна помага да се оживи всяка неутрална идея за трапезария.

 

Идеи за завеси за трапезария – елегантността, от която се нуждаете

Източник: Pinterest

 

Завеси, които уединяват – нещо, за което не бихте се досетили

Ако вашата трапезария е в задната част на къщата, а прозорците са толкова големи, че Вашите съседи с удоволствие наблюдават всичко, което се случва в това помещение, сега е моментът да изберете завеси, които биха уединили обстановката и биха закрили „изгледа“, от който съседите се възползват.

Помислете за завеси с топли цветове, които ще допринесат усещане за уют и комфорт и разбира се ще Ви държат далече от външния свят. Поне за миг. Или докато вечеряте.

 

Идеи за завеси за трапезария – елегантността, от която се нуждаете

Източник: Pinterest

 

Завесите и стените – еднакъв цвят? 

Ако не сте сигурни за избора на завеси за трапезарията, може да изберете да слеете стените с тях. Простият тонален подход помага да се поддържа пространството спокойно и привлекателно.

Помислете за идеите за осветлението в трапезарията и добавете акценти с избран цвят чрез прибори за маса и декор на стена, за да изглежда Вашата трапезария още по-красива и интересна.

 

Идеи за завеси за трапезария – елегантността, от която се нуждаете

Източник: Houzz

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap