Идеи за завеси за трапезария: Перфектният завършек | Creative Home

Идеи за завеси за трапезария: Перфектният завършек

Днес сме избрали да ви покажем страхотни идеи за завеси за трапезария. Декорациите за прозорците поставят финалният завършек на всяко пространство – включително вашата трапезария. Красивите завеси може да добавят уединение към вашата трапезария, като я направят по-уютна. Завесите също могат да ви осигурят регулиране на светлината в стаята. И разбира се, завесите могат да направят удивително допълнение към вашата декорационна схема, като ви приканват да играете с цветове, текстури и щампи, които все още не сте пробвали и може би никога не сте подозирали, че биха стояли добре.

Идеи за завеси за трапезария

Внесете нов цвят в пространството си

Когато избирате завеси за вашата трапезария – или всяка стая, по този въпрос – може да бъде изкушаващо да се придържате към цветовете, които вече са във вашето пространство. Но ако искате вашите завеси да направят изявление, помислете вместо това за добавяне на нов нюанс към вашата палитра. Яркият цвят със сигурност ще привлече вниманието и ако изберете нюанс, който не е твърде жив, той не трябва да придава прекалено натруфен вид на вашето пространство.

 

Добавете индивидуалност със забавен принт

Когато много от вас започват да избират декорации за прозорци, вие вземате предвид цвета и текстурата – и напълно пренебрегваме принта. Но завесите с шарки могат да направят привлекателно допълнение към вашето пространство и тъй като те се предлагат във всички видове различни цветове, можете да станете толкова оригинални или изтънчени, колкото искате.

ЛЕКЛЕР ДЕКОР

Повечето интериорни дизайнери ще ви кажат да окачите завесите високо – поне няколко сантиметра над прозореца. Но ако искате да вдигнете погледите още повече (тоест интереса на вашите гости), помислете дали да не ги окачите още по-високо.

Привлечете вниманието към високите тавани, като окачите завесите си над прозорците. Може да отнеме малко време, за да намерите завеси достатъчно дълго, за да ги свалите, но всеки избор си струва усилията, защото крайният резултат ще е повече от добър.

 

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap