Идеи за модерни кухненски подови настилки – ето как да постигнете страхотни резултати | Creative Home

Идеи за модерни кухненски подови настилки – ето как да постигнете страхотни резултати

Търсите идеи за модерни кухненски подови настилки? Издръжливите, практични подови настилки с лесна поддръжка са задължителни във всяка кухня, но когато става дума за модерни идеи за кухненски подови настилки, външният вид също играе голяма роля.

Модерният кухненски стил е свързан с елегантни линии и опростени повърхности, така че изборът на идеи за кухненски подови настилки, които отразяват това, е ключът.

Ако искате да постигнете по-смел външен вид, изберете модерни кухненски подови настилки в поразителен цвят, привличащ вниманието модел или интересно оформление на плочките, за да направите подовата настилка фокусната точка на кухнята.

Идеи за модерни кухненски подови настилки

Съединете помещенията чрез еднакъв цвят

Използването на една и съща подова настилка ще помогне за свързването на две пространства заедно. Идеите за широкоформатни кухненски подови плочки изглеждат по-малко натоварени, отколкото използването на малки плочки върху голяма площ и поддържането на линиите за фугиране в по-бледа сянка ще създаде по-малко визуално разсейване за чист, непрекъснат ефект.

Кухненско пространство с контрастна настилка

Разбийте пространството на по-малки зони за по-уютно усещане. Използването на различни подови настилки на ключови места помага за визуално дефиниране на различни части на стаята, така че да не изглежда като едно огромно празно пространство.

Изберете подова настилка, която е издръжлива и лесна за почистване в кухненската зона. Разбира се подовата настилка в кухнята е различна от тази във всекидневната или хола, тъй като там за предпочитане са топлите килими и мокети, които са недопустими да се използват в кухненското помещение.

Бъдете смели с открояващи се ивици

Изчистените линии и модернизираните повърхности са от ключово значение, когато става въпрос за модерни идеи за кухнята, но привличането на външния вид понякога може да бъде предизвикателство.

Една обикновена кухня без декоративни детайли, шарка или контрастен цвят може да изглежда ярка, но добавянето на акцентен цвят може да направи чудеса.

Идеите за кухня в два цвята са брилянтен начин да внесете свежест и пъстрота в обикновената и скучна бяла кухня. А съчетаването на шкафовете с подовата настилка ще внесе допълнителна топлина и цвят от пода нагоре. Цветният винил е издръжлив, удобен и опрощаващ вариант в кухнята и забавната многоцветна ивица изглежда по-лека и по-приятна.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap