Идеи за обзавеждане на малка тераса

Красотата на всяко жилище се крие в детайлите и грижата, която се полага за неговата поддръжка.

ТерасаОбикновено най-пренебрегваната част от едно жилище е неговата тераса. Най-важното е да не подценяваме тяхното предназначение, а да се възползваме от допълнителното пространство, което ни дават. При малките тераси винаги е по-трудно да вземем решение как да ги обзаведем. Ето и няколко стъпки как правилно да разпределите всичко по-терасата, за да ви бъде от полза.

 Стъпка 1

Отървете се от всичко на терасата си, което не използвате. Ненужните предмети продайте в онлайн сайт или подарете на някого, когото познавате. Той би могъл да му даде дом или нов живот. Вашата тераса не е шкаф, а съкровище! 

Стъпка 2 

Преди да започнете да купувате всякакви несвързани неща за това малко, но изключително важмо пространство от нашето жилище, помислете от какво точно обзавеждане се нуждаете. В зависимост от това какво бихте искали да направите и от наличното пространство, трябва да изберете типа мебели. Ето и две идеи:

  • Зона за почивка

Ако искате вашата тераса да бъде място за спокойствие и релаксация, на кето да слушате любимата си музика, то купете си шезлонг или комфортна мебел за почивка и проблемът е решен.

  • Парти зона

И малката тераса също е прекрасно място за забавни вечери и събирания с приятели. Важно е да закупите сгъваеми столове и маси, за да може на другия ден просто да ги съберете и така отново да освбодите пространството.

Стъпка 3

И не на последно място – декорацията. Растения, растения, и пак растения. Всяко пространство се нуждае от живот, а когато е на открито, е задължително. Терасата е перфектното място за вашето любимо цвете дори и тя да е малка.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap