Идеи за подови плочки за кухня – евтино, но стилно | Creative Home

Идеи за подови плочки за кухня – евтино, но стилно

Чувствате се малко преуморени в търсенето на идеи за подови плочки за кухнята? Не ви обвиняваме – изборът е доста труден, особено сега, когато се предлагат в повече форми, размери, цветове и покрития.

Плочките са сред най-добрите варианти за кухненска подова настилка, тъй като кухнята е стаята от дома с най-голям трафик и риск от замърсяване. По-издръжливи от подобните на твърда дървесина, винил и ламинат, плочките трябва да бъдат и по-водоустойчиви и като цяло по-лесни за почистване.

Нещо повече, възможностите за дизайн с плочки са безкрайни. Цветните порцеланови плочки ви позволяват да внесете индивидуалност във вашите кухненски идеи, докато трайната привлекателност на естествения камък може да придаде или лукс, или рустикалност, в зависимост от желания краен резултат.

Идеи за подови плочки за кухня

Порцеланови плочки с ефект камък

Съчетавайки красивия външен вид на естествения камък с практическите предимства на издръжливостта, лесния за полагане, почистване и поддръжка, порцеланът с ефект на камък е брилянтен избор за подови плочки в кухнята.

Предлагат се в голямо разнообразие от покрития с ефект на камък, порцелановите плочки са непорести, така че не изискват запечатване като много масивни каменни плочки, освен това те обикновено са по-достъпни от камъка.

За да отразите достатъчно светлина обратно в стаята и да внесете ободряващо усещане, обмислете използването на мръсно бял дизайн, както е показано тук в това допълнение към кухнята.

Калдъръмен под

Различни видове каменни подови настилки могат да се използват за създаване на разнообразни ефекти: широкоформатните плочки за кухненски под с голям блясък са идеални за модерни кухни. Кухните в селските къщи биха изглеждали добре с по-автентичен подход с калдъръм.

Съединете кухнята и двора

Кухненските подови плочки, подходящи за вътрешна и външна употреба, стават все по-популярни в кухните, тъй като ние се стремим да използваме вътрешните дворове като продължение на отворени кухни и жилищни пространства.

„Изборът на плочки, които са подходящи за използване в къщата, а също и навън, може да бъде идеалният начин да създадете единен облик и да добавите усет към дома си“, обяснява Хариет Гудакър, мениджър комуникации на марката и консултант по плочки.

„Бихме препоръчали да изберете порцеланови плочки с висока устойчивост на приплъзване, като стъклопакет, тъй като тези плочки са непроницаеми за замръзване, мухъл и петна, което ги прави перфектна инвестиция за вашия дом. Порцелановите плочки също са лесни за почистване и поддръжка през всички сезони, което ги прави идеалният избор за вътрешна и външна визия“, добавя още тя.

 

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap