Идеи за подови плочки за кухня – евтино, но стилно

Чувствате се малко преуморени в търсенето на идеи за подови плочки за кухнята? Не ви обвиняваме – изборът е доста труден, особено сега, когато се предлагат в повече форми, размери, цветове и покрития.

Плочките са сред най-добрите варианти за кухненска подова настилка, тъй като кухнята е стаята от дома с най-голям трафик и риск от замърсяване. По-издръжливи от подобните на твърда дървесина, винил и ламинат, плочките трябва да бъдат и по-водоустойчиви и като цяло по-лесни за почистване.

Нещо повече, възможностите за дизайн с плочки са безкрайни. Цветните порцеланови плочки ви позволяват да внесете индивидуалност във вашите кухненски идеи, докато трайната привлекателност на естествения камък може да придаде или лукс, или рустикалност, в зависимост от желания краен резултат.

Идеи за подови плочки за кухня

Порцеланови плочки с ефект камък

Съчетавайки красивия външен вид на естествения камък с практическите предимства на издръжливостта, лесния за полагане, почистване и поддръжка, порцеланът с ефект на камък е брилянтен избор за подови плочки в кухнята.

Предлагат се в голямо разнообразие от покрития с ефект на камък, порцелановите плочки са непорести, така че не изискват запечатване като много масивни каменни плочки, освен това те обикновено са по-достъпни от камъка.

За да отразите достатъчно светлина обратно в стаята и да внесете ободряващо усещане, обмислете използването на мръсно бял дизайн, както е показано тук в това допълнение към кухнята.

Калдъръмен под

Различни видове каменни подови настилки могат да се използват за създаване на разнообразни ефекти: широкоформатните плочки за кухненски под с голям блясък са идеални за модерни кухни. Кухните в селските къщи биха изглеждали добре с по-автентичен подход с калдъръм.

Съединете кухнята и двора

Кухненските подови плочки, подходящи за вътрешна и външна употреба, стават все по-популярни в кухните, тъй като ние се стремим да използваме вътрешните дворове като продължение на отворени кухни и жилищни пространства.

„Изборът на плочки, които са подходящи за използване в къщата, а също и навън, може да бъде идеалният начин да създадете единен облик и да добавите усет към дома си“, обяснява Хариет Гудакър, мениджър комуникации на марката и консултант по плочки.

„Бихме препоръчали да изберете порцеланови плочки с висока устойчивост на приплъзване, като стъклопакет, тъй като тези плочки са непроницаеми за замръзване, мухъл и петна, което ги прави перфектна инвестиция за вашия дом. Порцелановите плочки също са лесни за почистване и поддръжка през всички сезони, което ги прави идеалният избор за вътрешна и външна визия“, добавя още тя.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap