Идеи за тапети за трапезария | Creative Home

Идеи за тапети за трапезария

Интересните тапети с шарки и декорации могат да превърнат и най-обикновената и изчистена трапезария в нестандартно, но в същото време уютно и приятно място. Оставете монотонния вид в миналото. Класиката е винаги на мода, но малко цвят и настроение няма да Ви бъдат излишни във времената, в които живеем. А ако не се чувстваме най-добре у дома, то тогава къде?

И разбира се е напълно възможно да не инвестирате големи суми, за да постигнете свеж и вълнуващ нов облик. Единственото, от което се нуждаете е добра подготовка и идеи, които ние с удоволствие ще Ви представим.

 

Вижте някои идеи за тапети за трапезария

 

Един и същи цвят – навсякъде

Използването на един и същ цвят навсякъде помага за унифициране на схемата. Благодарение на това, тапетът се съчетава добре с обстановката, подобрява цветовата схема на трапезарията, като оживява стените – предотвратявайки усещането за скучна и монотонна цветова схема.

Идеи за тапети за трапезария

Източник: https://www.pinterest.com/

Красиво, но не натруфено

Придайте живот на всяко кътче от Вашата кухня със слоеве от шарки, като по този начин ще превърнете мястото в привлекателно и красиво. Изберете доминиращ модел, след това изберете по-семпло обзавеждане, което да подхожда на тапетите, но в същото време да се откроява.

Идеи за тапети за трапезария

Източник:https://www.pinterest.com/

 

Тапети с щампи на листа – природата е навсякъде сред Вас

Когато изберете тапети с щампи на листа, Вие ще постигнете усещането, че сте сред природата, докато се наслаждавате на храненето. Дори и в зимните и студени месеци ще Ви бъде свежо и уютно, благодарение на тапетите с щампи на листа.

Освежете пространството за хранене, особено това, което гледа към градината, с щампа на листни тапети в зеленина.

Идеи за тапети за трапезария

Източник: https://www.pinterest.com/

 

Тапети с щампа на цветя

Несъмнено цветята влияят положително на нашето настроение. А какво по-хубаво от настроение в трапезарията? Все пак е изключително важно енергията, която усещане, докато се храним. А и разбира се – с какво се храним.

Жълти, розови, сини цветя – добавете фин цвят към чисто бялата схема, за да създадете идеалния завършек. Подберете добре акцентните цветове, за да  съвпадат с масата, столовете и съдовете, като по този начин ще се  избегне ярък контраст в цвета.

Идеи за тапети за трапезария

Източник: Jenn Verrier/ https://www.elledecor.com/

Добавете класическа ивица

Вертикалните линии могат да увеличат усещането за височина в малки зони и като изберете нежен цвят, както е показано в тази сива трапезария, ще създадете успокояваща, но в същото време подредена атмосфера.

Идеи за тапети за трапезария

Източник: https://www.pinterest.com/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap