Интересни идеи, които ще превърнат малкия дом в просторен и свеж | Creative Home

Интересни идеи, които ще превърнат малкия дом в просторен и свеж

Днес ще ви представим интересни идеи, които ще превърнат малкия дом в просторен и свеж. Да, малките домове имат своя чар, но също така имат и своите недостатъци. За да поддържате чисто, организирано пространство в по-малко от просторен дом, трябва да проявите креативност към съхранението и мебелите.

Разбира се понякога може да ви изглежда като трудна и дори невъзможна задача, но винаги има начини да поддържате вашия дом чист и подреден без да отнема часове.

Интересни идеи, които ще превърнат малкия дом в просторен и свеж

Постигнете „уау“ ефект с красиви тапети   

Винаги сме казвали, че пространството, с което разполагате няма никакво значение ако знаете как правилно да подредите мебелите и предметите и да съчетаете цветовете. Да, възможно е вашата малка всекидневна да събужда възхищение у всеки ваш гост и дори у вас самите.

Тапетите са идеалното решение, с което може да решите всички проблеми. Заложете на красиви, интересни и нетипични цветове и шарки, които биха превърнали всяко едно малко помещение в красиво и уютно местенце, което няма да искате да напуснете.

Неутрални цветове

Може би неутралните цветове ви се струват доста скучни, но ако заложите стените да са със семпли и нежни цветове, а мебелите и аксесоарите с цветни, тогава наистина ще постигнете красив и интересен дизайн.

Кажете „Да“ на закачалките

Монтирайте интересни на вид закачалки, на които съвсем спокойно може да поставите вашите палта, шапки и чанти. Изберете празен ъгъл, чието пространство бихте запълнили идеално с тях. Разбира се не бива да изглежда прекалено натруфено и грозно, затова внимавайте колко и какви закачалки ще монтирате, както и нещата, които ще закачите на тях.

Спалнята – важна част

Никога не бива да пренебрегвате нито една стая от вашия дом. Ако се притеснявате, че помещението е прекалено тясно, за да бъде вашата спалня, то ние имаме няколко идеи, които биха ви помогнали да решите и този проблем.

Изберете цвета на стените и леглото да бъдат в еднакъв цвят. По този начин те ще се слеят и това ще допринесе оптически стаята да изглежда по-голяма. Помислете и за огледала, които може да поставите – знаете каква магия правят те и как помещението изглежда по-просторно, когато има много огледала в него.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap