Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце | Creative Home

Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце

Вълнението покрай появата на бебето измества вниманието върху създаването на детската му стая, а това е много важен елемент за удобството и уюта на малкото щастие.

Затова е наложително да отделите колкото можете повече време преди това, за да създадете перфектната детска стая. Тъй като има толкова много практични елементи в тази стая, правилният стил и функция са най-голямото ви предизвикателство – често търсим вдъхновение за дизайна в детските стаи на знаменитости.

 

Ето някои интересни идеи за перфектната детска стая

 

Стени с дървесен принт

Внесете красотата на природата в стаята на вашето момиченце с разкошен дървесен принт. Този модел, който включва дървета, река и горски животни, със сигурност ще бъде много вълнуващ и интересен на вашето мъниче. Допълнете го с дървени детайли, плюшени животни и уютен кът за хранене.

Източник:https://michellegage.co/

 

Създайте красива галерия на стената

Въпреки че създаването на галерия от снимка на стените е присъщо за всекидневната или трапезарията,  добавянето им в детската стая би изглеждало изключително сладко и мило. Помислете да създадете галерия, която да показва растежа на Вашето дете. Един ден то ще Ви бъде много благодарно за този скъп спомен.

Източник:https://www.hellowonderful.co/

 

 

Пастелени цветове – идеалният избор за детска стая

Детската стая с пастелени цветове е доказателство, че пастелите могат да изглеждат по-лускозни и в същото време много сладки. Тази стая с меки тонове изглежда изключително свежа и просторна, благодарение на комплекта от пастелни платна с омбре, поставени над това креватче.

Източник:https://www.spacejoy.com/interior-designs/

 

Изберете акцентен цвят

Сиво-бялата детска стая прави идеалния неутрален фон за вашето момиченце. Не натоварва очите и създава спокойно пространство за вашето мъниче да поспи, да играе и да се чувства уютно. Може да изберете акцентен цвят, който да не е натрапчив, но в същото време да придава по-разчупен вид.

Източник:https://www.chango.com/

Цветове, много цветове – но един основен

Заложете на тапети, които да придават настроение и позитивни емоции. Все пак става въпрос за стаята за Вашето дете и заобикалящата го обстановка е от изключително значение за неговата психика и здравословно състояние. Детето Ви има нужда от спокойствие, но в същото време и от веселие. Не забравяйте за детските играчки, които са неизменна част от всяко детство.

Източник:https://www.pinterest.com/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap