Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце | Creative Home

Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце

Вълнението покрай появата на бебето измества вниманието върху създаването на детската му стая, а това е много важен елемент за удобството и уюта на малкото щастие.

Затова е наложително да отделите колкото можете повече време преди това, за да създадете перфектната детска стая. Тъй като има толкова много практични елементи в тази стая, правилният стил и функция са най-голямото ви предизвикателство – често търсим вдъхновение за дизайна в детските стаи на знаменитости.

 

Ето някои интересни идеи за перфектната детска стая

 

Стени с дървесен принт

Внесете красотата на природата в стаята на вашето момиченце с разкошен дървесен принт. Този модел, който включва дървета, река и горски животни, със сигурност ще бъде много вълнуващ и интересен на вашето мъниче. Допълнете го с дървени детайли, плюшени животни и уютен кът за хранене.

Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце

Източник:https://michellegage.co/

 

Създайте красива галерия на стената

Въпреки че създаването на галерия от снимка на стените е присъщо за всекидневната или трапезарията,  добавянето им в детската стая би изглеждало изключително сладко и мило. Помислете да създадете галерия, която да показва растежа на Вашето дете. Един ден то ще Ви бъде много благодарно за този скъп спомен.

Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце

Източник:https://www.hellowonderful.co/

 

 

Пастелени цветове – идеалният избор за детска стая

Детската стая с пастелени цветове е доказателство, че пастелите могат да изглеждат по-лускозни и в същото време много сладки. Тази стая с меки тонове изглежда изключително свежа и просторна, благодарение на комплекта от пастелни платна с омбре, поставени над това креватче.

Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце

Източник:https://www.spacejoy.com/interior-designs/

 

Изберете акцентен цвят

Сиво-бялата детска стая прави идеалния неутрален фон за вашето момиченце. Не натоварва очите и създава спокойно пространство за вашето мъниче да поспи, да играе и да се чувства уютно. Може да изберете акцентен цвят, който да не е натрапчив, но в същото време да придава по-разчупен вид.

Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце

Източник:https://www.chango.com/

Цветове, много цветове – но един основен

Заложете на тапети, които да придават настроение и позитивни емоции. Все пак става въпрос за стаята за Вашето дете и заобикалящата го обстановка е от изключително значение за неговата психика и здравословно състояние. Детето Ви има нужда от спокойствие, но в същото време и от веселие. Не забравяйте за детските играчки, които са неизменна част от всяко детство.

Интересни идеи за перфектната детска стая за момиченце

Източник:https://www.pinterest.com/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap