Как да обзаведем спалнята си според сезона?

Как да обзаведем спалнята си според сезона?

Спалня

Не само обаче гардеробът има нужда от подновяване, а и нашият дом.

Апартаментът ни също трябва да е в крак с настояшия сезон. Една от първите стаи, за които трябва дасе погрижим, е така важното спално помещение. В тази статия ще ви покажем как да обзаведете спалнята спрямо всеки един сезон, а и как да съчетавате различни цветове, за бъдете в крак с най-новите интериорни тенденции.

  • Зимна спалня

Наближава най-студеният месец от годината, а именно зимата. За този сезон трябва да изберем цветове и материи, които ни харесват и с които се чувстваме комфортно. Когато прогнозите са за много ниски температури, прекарваме повече време у дома, така че е важно да се чувстваме добре. За да имате зимно легло, подходящи са по-тъмните цветове, като сиви, лилави или тъмносини тонове. Още едно нещо е задължително и това са кадифените и вълнени материи.

  • Пролетна спалня

След зимата винаги идва пролетта, а с нея и ярките цветове. Това е един от любимите сезони на много от нас. Време, в което се чувстваме пълни с енергия и радост. Характерен тон на есента е жълтият. Изберете текстил с щампи и весели цветове като „горчица“, за да оживите дните си и да получите това щастливо чувство всеки път, когато влезете в спалнята си.

  • Лятна спалня

За лятото се препоръчват светли цветове и 100% памучни материали. Средиземноморският или естественият стил е неостаряваща тенденция. А възглавници в ярка цветова гама, в неутрални цветове или райета, са един чудесен избор. 

  • Есенна спалняСпалня

Когато дойде време да се сбогуваме с лятото, започваме да се подготвяме за хладната и дъждовна есен. Идеален вариант е кестенявият цвят, който върви много добре със земни тонове. Можете също така да добавите одеяло отгоре на леглото, което със сигурност, че ще взимате със себе си в различните стаи от вашия дом.

https://kavehome.com/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap