Как да подредим играчките на децата си?

Как да подредим играчките на децата си?

Дори след като децата вече са по леглата, плюшените мечета стоят по диваните, а вие трябва да се заемете с тяхната подредба.

Играчки за децаНакъдето и да се обърнете, играчките изглежда се размножават и проникват във всяка стая. Кухнята е пълна с рисунки и дори ще трябва да внимавате как стъпвате в банята. Ето и как да се справите с този „проблем“ и лесно да намерите решение.

  • Намалете броя на играчките

Преди дори да започнете, намерете малко воля и  премахнете от всички счупени играчки или липсващи парчета. Не забравяйте да изпълнявате тази задача заедно с децата, защото в противен случай ще рискувате да бъдете обвинени, че сте подарили или загубили любима играчка.

  • Организацията

Най -трудното е направено и сега всичко, от което се нуждаете, е формула, за да ги организирате. Единият вариант е да закупите кошници с различни размери, които ще можете да използвате повторно из къщата след като малките пораснат. Добре е кошниците да имат дизайнерски вид, за да допълват домашния ви интериор и да открият индивидуалността на стаята.

  • Рафтовете

Играчки за децаПоддържайте винаги всичко подредено. Рафтовете не просто изглеждат добре, те са и практични и подходящи за деца. Друга възможност е да добавите ниски мебели и чекмеджета, за да държите всички играчки спретнато скрити от погледа на децата, когато не се използват. Рафтовете също са идеалното извинение, за да си поиграете с цветовете във вашия дом и да добавите цвят и индивидуалност. Те не само добавя стил към вашия интериор, но и помагат да се запази всичко на мястото си. Не забравяйте да включите някои по-ниски рафтове, за да могат малките сами да стигнат до играчките или книгите си. Децата обичат да бъдат независими и да развиват уменията си.

  • Извадете всичко и го подредете

Един чудесен начин да се забавлявате с малчуганите е  да отделите един от почивните си дни за подреждане на всичките им играчки заедно. Това е приятно занимание и в същото време им помага да разберат колко е важно да оставят всичко на мястото си след като приключат с играта.

https://kavehome.com/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap