Как да подредим играчките на децата си?

Дори след като децата вече са по леглата, плюшените мечета стоят по диваните, а вие трябва да се заемете с тяхната подредба.

Играчки за децаНакъдето и да се обърнете, играчките изглежда се размножават и проникват във всяка стая. Кухнята е пълна с рисунки и дори ще трябва да внимавате как стъпвате в банята. Ето и как да се справите с този „проблем“ и лесно да намерите решение.

  • Намалете броя на играчките

Преди дори да започнете, намерете малко воля и  премахнете от всички счупени играчки или липсващи парчета. Не забравяйте да изпълнявате тази задача заедно с децата, защото в противен случай ще рискувате да бъдете обвинени, че сте подарили или загубили любима играчка.

  • Организацията

Най -трудното е направено и сега всичко, от което се нуждаете, е формула, за да ги организирате. Единият вариант е да закупите кошници с различни размери, които ще можете да използвате повторно из къщата след като малките пораснат. Добре е кошниците да имат дизайнерски вид, за да допълват домашния ви интериор и да открият индивидуалността на стаята.

  • Рафтовете

Играчки за децаПоддържайте винаги всичко подредено. Рафтовете не просто изглеждат добре, те са и практични и подходящи за деца. Друга възможност е да добавите ниски мебели и чекмеджета, за да държите всички играчки спретнато скрити от погледа на децата, когато не се използват. Рафтовете също са идеалното извинение, за да си поиграете с цветовете във вашия дом и да добавите цвят и индивидуалност. Те не само добавя стил към вашия интериор, но и помагат да се запази всичко на мястото си. Не забравяйте да включите някои по-ниски рафтове, за да могат малките сами да стигнат до играчките или книгите си. Децата обичат да бъдат независими и да развиват уменията си.

  • Извадете всичко и го подредете

Един чудесен начин да се забавлявате с малчуганите е  да отделите един от почивните си дни за подреждане на всичките им играчки заедно. Това е приятно занимание и в същото време им помага да разберат колко е важно да оставят всичко на мястото си след като приключат с играта.

https://kavehome.com/

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap