Коледна украса в целия дом

Когато става дума за коледна украса, едно е да украсите елхата и да поставите венец на външната врата, да поставите светлини по прозорците, друго е да украсите стаите в дома, така че цялостно да се усети коледния дух.

Ако искате да направите дома си малко по-оживен през този сезон, ние ви предлагаме да украсите и следващите няколко помещения, които често лишаваме от декорация по празниците.

Коледна украса в банята

Банята е много повече от просто утилитарно пространство! Със сигурност можете да украсите помещението с няколко изкуствени зелени клонки, да добавите за сезона с няколко прости декорации с цвят типичен за коледните празници.

Коледна украса в коридора

Може би вече сте се заели с декорирането на предния вход за празниците, но ако имате дълъг коридор, който може да се нуждае от внимание, направете това място следващо в списъка си. Конзолната маса е отлично място за показване на празнични декорни елементи. Стените в коридора са чудесни за окачване на празнична коледна украса, която да създаде ритъм в целия дом.

Коледна украса в трапезарията

В трапезарията можете да сложите покривка на масата с коледни мотиви, да добавите свещи в интериора, да украсите прозорците с типичните коледни гирлянди. Тук украсата не е само физическа, тя е изтъкана и от аромати. Можете да си позволите коледни сладки, украсени чаши и съдове с коледни мотиви.

Коледна украса в детската стая

Децата със сигурност усещат Коледа два пъти повече от възрастните и затова не трябва да лишавате стаята им от коледна украса. Дори може да си позволите една допълнителна елха там, повече гирлянди и дрънкулки, които ще направят, така че децата да запомнят празничното време в годината.

Коледна украса за спалня

Това, че сте възрастен, не означава, че няма да изпитвате радост от събуждането си в зимна страна на чудесата всяка сутрин. За да обзаведете основната си спалня за празника, ще искате да почерпите вдъхновение от някъде. Подходете с личен вкуса, а защо не и спално бельо в коледен декор тази година.

Бъдете креативни, но спазвайте и традициите. Така ще постигнете най-добрия баланс за Коледа.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap