Коледна украса в целия дом

Когато става дума за коледна украса, едно е да украсите елхата и да поставите венец на външната врата, да поставите светлини по прозорците, друго е да украсите стаите в дома, така че цялостно да се усети коледния дух.

Ако искате да направите дома си малко по-оживен през този сезон, ние ви предлагаме да украсите и следващите няколко помещения, които често лишаваме от декорация по празниците.

Коледна украса в банята

Банята е много повече от просто утилитарно пространство! Със сигурност можете да украсите помещението с няколко изкуствени зелени клонки, да добавите за сезона с няколко прости декорации с цвят типичен за коледните празници.

Коледна украса в коридора

Може би вече сте се заели с декорирането на предния вход за празниците, но ако имате дълъг коридор, който може да се нуждае от внимание, направете това място следващо в списъка си. Конзолната маса е отлично място за показване на празнични декорни елементи. Стените в коридора са чудесни за окачване на празнична коледна украса, която да създаде ритъм в целия дом.

Коледна украса в трапезарията

В трапезарията можете да сложите покривка на масата с коледни мотиви, да добавите свещи в интериора, да украсите прозорците с типичните коледни гирлянди. Тук украсата не е само физическа, тя е изтъкана и от аромати. Можете да си позволите коледни сладки, украсени чаши и съдове с коледни мотиви.

Коледна украса в детската стая

Децата със сигурност усещат Коледа два пъти повече от възрастните и затова не трябва да лишавате стаята им от коледна украса. Дори може да си позволите една допълнителна елха там, повече гирлянди и дрънкулки, които ще направят, така че децата да запомнят празничното време в годината.

Коледна украса за спалня

Това, че сте възрастен, не означава, че няма да изпитвате радост от събуждането си в зимна страна на чудесата всяка сутрин. За да обзаведете основната си спалня за празника, ще искате да почерпите вдъхновение от някъде. Подходете с личен вкуса, а защо не и спално бельо в коледен декор тази година.

Бъдете креативни, но спазвайте и традициите. Така ще постигнете най-добрия баланс за Коледа.

Оценете тази статия
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap