Коридорът и неговият дизайн

Коридорът и неговият дизайн

Казват, че първите впечатления са най –важните, а когато говорим за дома ви – те  обикновено започват от коридора.

КоридорВ тази статия ще ви помогнем да създадете коридор, който да впечатли вас и вашите гости всеки път, когато преминете през входната врата. А това ще го постигнете именно с красиви цветове.

  • Белият цвят

Какво може да бъде по-ефектно от белия цвят? Това е фантастичен начин да осветите   пространството, както и да изглежда много по -голямо, отколкото е в действителност. Освен това и върви перфектно с всякакъв стил.

  • Бежови коридори

Измина известно време, откакто светът на интериора отново реши да се върне към бежовото. Оспорвайки всички прогнози, този цвят стои начело на цветовите класации като спокойно можем да наречем бежовото новото черно. Изборът на бежово за стените на вашия коридор ще добави приветлив щрих – той ще съвпадне с всякакви мебели или декорации, като същевременно ще помогне за осветяване на пространството.

  • Сивият цвят

Сивият цвят е гаранция за елегантно и приветливо настроение. Добавете малко осветление, огледала и растения, за да запазите нещата ярки и просто вижте резулатата. Гарантираме ви, че ще имате добър успех!

  • Зелено и синьо

Зеленото и синьото са контрастни цветове, вдъхновени от природата. Те ще ви помогнат да свържете коридора си с по-широкия свят, както и да го направите по-личен, подчертавайки всяка една мебел. Предлагаме да използвате по-тъмни нюанси, тъй като е малко вероятно те дави отегчат с течение на времето и ще създадат това уютно усещане, от което всеки се нуждае

  • Тапетите 

КоридорПоследни, но не на последно място, остават тапетите. Сложете такива, които да разкажат история за вас, показвайки личното, съчетано с най-новите тенденции. Лесно се поставя и сваля и това е фантастичен начин да бъдете смели без да се притеснявате за резултатите. Тапетите ще ви помогнат да оформите пространството по начин, който е трудно постижим с плътни цветове.

https://kavehome.com/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap