Креативни начини да създадете хоум офис – работете в уютна и приятна атмосфера

Работата от вкъщи е сред най-популярните тенденции в момента. Повечето от Вас работят хоум офис и знаят, че тази работа като всяка друга си има своите предимства, но и недостатъци.

И въпреки че не бързате сутрин за автобуса или метрото, избягвате трафика и задръстванията, както и десетките досадни колеги, хоум офисът изисква повече внимание, а съсредоточаването става все по-трудно, особено през слънчевите и топли дни.

Атмосферата, която ще създадете е от изключително значение за качеството на работата Ви. Ние сме Ви подготвили някои интересни съвети и идеи, които ще Ви бъдат от голяма полза ако Ви предстои да създадете хоум офис.

 Вижте креативни начини да създадете хоум офис 

Хоум офис със спален диван

Стоенето дълго време пред компютъра в седнала позиция не е здравословно. Не трябва да пренебрегвате кратките почивки, които са от изключително важно значение. Хоум офисът със спален диван е идеалният вариант ако не разполагате с много стави в помещението, но често имате гости, които буквално няма къде да настаните.

Ако имате място, помислете за поставянето на бюрото на противоположната стена на дивана, за да създадете две специални пространства. Добавете възглавници както към вашия офис стол, така и към разтегателния диван, за да добавите елемент на сплотеност.

Креативни начини да създадете хоум офис – работете в уютна и приятна атмосфера

Източник:https://www.pinterest.com/

Хоум офис с библиотека

Ако не си направите малка библиотека във Вашия домашен офис, то тогава къде? Няма по-перфектно място от това, а комбинацията е повече от добра. Ако добавите библиотека или рафт можете тактично да съхранявате книги и списания, като същевременно превръщате хоум офиса си в малка библиотека.

В това пространство бюрото може или да седи до стена, или да се постави в средата на стаята, за да създаде по-елегантен външен вид и усещане.

Креативни начини да създадете хоум офис – работете в уютна и приятна атмосфера

Източник:https://www.pinterest.com/

Хоум офис за двамa

Ако споделяте една стая за хоум офис с половинката си, уверете се, че и двамата имате специални работни пространства. Или поставете две бюра едно до друго или създайте L-образен дизайн, ако имате достатъчно място. Най-добрите бюра в това пространство са опростени и модерни. Всичко твърде обемно може да не изглежда никак добре и да накара стаята да изглежда малка и тясна.

Не забравяйте за офис стол или пък удобни възглавнички, които да Ви накарат да се чувства по-комфортно и приятно.

Креативни начини да създадете хоум офис – работете в уютна и приятна атмосфера

Източник:https://www.pinterest.com/

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap