Модулен диван

Модулен диван се нарича диван съставен от две или повече части, които не е задължително да имат „L“ или „U“ форма, но се съединяват една към друга. Частите са разделени на по-малки „блокове“ (модули!), като можете да закупите всички отделни части и да ги конфигурирате както искате. Модулните дивани са много по-гъвкави от секционните.

Модулният диван е подобрената версия на секционния диван!

Модулен диванСъс секционните дивани вие сте ограничени до стандартно оформление. Това означава, че ако се преместите или искате да промените оформлението на стаята си, оставате с оригиналната конфигурация. Докато модулните дивани обикновено предлагат разнообразие от различни части, които могат да се комбинират по няколко различни начина, така че става възможно да промените конфигурацията на вашия диван наистина лесно.

Модулен диван – първоначално изобретен през 1944 г. от американския дизайнер Харви Пробър, модулният диван става известен през 70-те години на миналия век, когато животът на едно домакинство се увеличава и хората започват да се увличат по много по-практични решения за интериора.

Много добре се вписва в съвременен стил, в модерен стил, скандинавски стил, максималистичен стил,  минималистичен стил, индустриален стил и други.

Ако планирате да закупите модулен диван и възнамерявате често да сменяте функциите му, уверете се, че предметите и малките мебели около него са леки и лесни за преместване, когато променяте разположението. Планирате да поставите масичка за кафе и лампа близо до него? Потърсете модели за мобилност, например масичка на колелца или лампа без кабел. Тези детайли ще направят ежедневната употреба много по-лесна!

Ако сте на път да закупите най-модерната мебел за хол, но досега в дома си сте имали само класически модели, уверете се, че новият ви диван със сигурност ще ви пасне. Просто проверете размерите му и залепете размера му на пода. Така много по-лесно ще визуализирате новата си подредба!

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap