Най-добрите цветове за декориране на малки пространства

Най-добрите цветове за вашата малка стая не трябва да са светли или дори неутрални. Как ще декорирате малко пространство е по-важно от избора на цвят с надеждата стаята да изглежда по-голяма.

По-тъмните цветове могат да изглеждат добре в малки стаи с правилното осветление, цвят на декорацията и аксесоари. Има лесни трикове за използване на цвят в малки пространства, които всеки може да използва, независимо от избрания от вас цвят. Днес ще ви представим любимите си цветове за създаване на красиво малко пространство с цвят.

Най-добрите цветове за декориране на малки пространства

Светло, неутрално сиво

Това е много светло и неутрално сиво без сини, зелени или лилави нюанси. Това е достатъчно неутрален цвят, който съвсем спокойно дава доминиращата сила на мебелите да изпъкнат изскочат, както е показано тук, като същевременно е достатъчно светъл и неутрален, за да бъде чудесен фон за представяне на произведения на изкуството, които несъмнено допринасят за още по-красивия вид на помещението.

Ярки цветове

Ако търсите нещо дръзко и ярко за малко пространство заложете на ярките цветове, бъдете по-смели в избора си и рискувайте без притеснения. Смелият син цвят е уникален, защото несъмнено изпъква с жизнена енергия. Ярките цветове могат да създадат много дълбочина в малко пространство и когато е допълнено с бели корнизи и декорации, видът става още по-свеж.

Кремаво

С неутралните цветове на боята,  аксесоарите и картините да могат наистина да се откроят. Насладете се на пространства, които излъчват простота. Обикновено дизайните включват естествена цветова палитра, защото е успокояваща и не се конкурира с произведения на изкуството или други предмети в пространството.

Ако искате спокойна и традиционна стая, заложете на кремавото, която също така ще бъде и лесна за наслояване, поради предимствата на този цвят. Има класическа, изискана привлекателност и се предлага в различни нюанси. Най-добрата му характеристика е, че може да стои редом с всеки друг цвят.

 

 

Оценете тази статия
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap