Най-добрите цветове за декориране на малки пространства

Най-добрите цветове за вашата малка стая не трябва да са светли или дори неутрални. Как ще декорирате малко пространство е по-важно от избора на цвят с надеждата стаята да изглежда по-голяма.

По-тъмните цветове могат да изглеждат добре в малки стаи с правилното осветление, цвят на декорацията и аксесоари. Има лесни трикове за използване на цвят в малки пространства, които всеки може да използва, независимо от избрания от вас цвят. Днес ще ви представим любимите си цветове за създаване на красиво малко пространство с цвят.

Най-добрите цветове за декориране на малки пространства

Светло, неутрално сиво

Това е много светло и неутрално сиво без сини, зелени или лилави нюанси. Това е достатъчно неутрален цвят, който съвсем спокойно дава доминиращата сила на мебелите да изпъкнат изскочат, както е показано тук, като същевременно е достатъчно светъл и неутрален, за да бъде чудесен фон за представяне на произведения на изкуството, които несъмнено допринасят за още по-красивия вид на помещението.

Ярки цветове

Ако търсите нещо дръзко и ярко за малко пространство заложете на ярките цветове, бъдете по-смели в избора си и рискувайте без притеснения. Смелият син цвят е уникален, защото несъмнено изпъква с жизнена енергия. Ярките цветове могат да създадат много дълбочина в малко пространство и когато е допълнено с бели корнизи и декорации, видът става още по-свеж.

Кремаво

С неутралните цветове на боята,  аксесоарите и картините да могат наистина да се откроят. Насладете се на пространства, които излъчват простота. Обикновено дизайните включват естествена цветова палитра, защото е успокояваща и не се конкурира с произведения на изкуството или други предмети в пространството.

Ако искате спокойна и традиционна стая, заложете на кремавото, която също така ще бъде и лесна за наслояване, поради предимствата на този цвят. Има класическа, изискана привлекателност и се предлага в различни нюанси. Най-добрата му характеристика е, че може да стои редом с всеки друг цвят.

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap