Най-добрите идеи за декорация за стена: Как да декорираме стените в дома си

 Декорация на стена е чудесен начин да добавите характер към дома си. Ето как можете да украсите стените си за перфектния външен вид за вас:

Декоративна украса за стена:

Декорацията на стени може да бъде чудесен начин да добавите характер към вашия дом. Има много начини да направите това, но първото нещо, което ще искате да направите, е да решите какъв вид декорация на стена искате. Можете да сложите декоративен тапет, да боядисате или да залепите плочки. Декоративните тапети са популярен избор, защото са лесни и евтини. Можете да намерите всякакви модели и цветове, които биха направили забавен акцент във всяка стая. С боята имате по-голяма гъвкавост с цветовете, които избирате, и колко време ще отнеме, за да завършите проекта. И накрая, стикерите за плочки са друг популярен избор, защото се предлагат в толкова много различни цветове и шарки!

Декорация за стена с боя:

Декорация за стена с цветя:

Декорация за електрически ключ и контакт:

Декорирането на стените ви с електрически ключ и контакт може да ви даде повече място за декориране. Капаците на превключватели и контакти обикновено са скучни и прости, но могат да бъдат чудесен начин да добавите акцент към стаята си. Ако не искате да покриете останалата част от стената, окачете ги на стената с помощта на пирон или винтове. Можете също да използвате разклонител като алтернатива на тази идея.

Дървена декорация за ел. контакт:

Декорация за ключ с пиленца:

Може да закупите от :

https://www.deko.bg/stikeri-za-stena/ornamenti-za-el-klyuch.html

Декорация за ъгъл на стена:

Една от най-добрите декорации за вашата стена е ъгловата декорация. Има много видове, от които да избирате и всички те също са лесни за поставяне. Ако търсите нещо евтино и просто, опитайте вместо това да рисувате или нарисувате стените си. Можете също така просто да изберете обикновена рамка за тапети или можете да използвате неща като рафтове за книги или скулптури като декорация.

Червена декорация за ъгъл на стена: 

Декорация за ъгъл със снимки:

Дървена с декорация с рафтове за ъгъл:

Уникална етажерка дърво за ъгъл на стена:

Декорации за стени в различните помещения на дома:

Прекарвате много време в дома си. Това е вашето убежище от външния свят, както и мястото, където се отпускате от дълъг ден с приятели и семейство. Искате да сте сигурни, че е удобно и домашно. Един от начините да направите това е като добавите някои стенни декорации, които отразяват вашата личност и отговарят на вашите нужди. От цветя и снимки до огледала, това са някои идеи, които да ви помогнат да започнете да създавате персонализирано пространство за вас.

Декоративна стена за кухня:

Ако искате да добавите малко цвят към вашата кухня, използвайте декоративни кухненски стени като начин да украсите обикновените си стари стени. Ако искате да използвате по-модерен външен вид, опитайте да добавите няколко мозаечни плочки. Друг вариант е текстурирана стена, която ще придаде на кухнята ви изкусно усещане.

Декорация с тухли:

Декорация с шкаф:

Декорация с закачалки :

Декорация с рафтове: 

Декорация за стена за хол:

В хола е хубаво да украсите с рамкирани снимки на вас и вашето семейство. Те могат да бъдат черно-бели или цветни, но всички те трябва да бъдат актуализирани, защото ще се променят с времето. Можете също да покажете някои от любимите си книги на рафтовете си или дори да направите стена на галерия с тях. Можете също да окачите телевизор с плосък екран над камината, ако имате такъв.

Стенна декорация за хол:

Декорация в черно и бяло:

Декоративна билиотека:

Декорация с рамки :

Декоративна стена за телевизор:

Може да ви е трудно да намерите телевизор в наши дни, който няма скоба или стойка, но ако го направите, това е идеалният начин да превърнете вашия телевизор във фокусна точка на вашата всекидневна. Всичко, от което се нуждаете за тази декорация, е голяма стена и малко интелигентно планиране!

Декорация с дърво и тухла:

Дървен декор за стена за телевизор:

Модерна бяла декорация за стена: 

Декорации за стена на спалня:

В спалнята е хубаво да използвате тъмни цветове като черно и червено за драматичен ефект във вашия избор на декориране. Например, можете да поставите плакати с тези цветове в тях или да боядисате стените с тях. Можете също да поставите снимки на вас и вашия партньор и други изображения, които обичате да гледате всеки ден, когато се събудите сутрин за хубави спомени.

Декорация дърво:

Тапицирана декоративна стена:

Модерна декорация  за стената на спалнята:

Декорация с килим:

Декорация за стена за детска стая:

Декорът на стената за детска стая трябва да бъде ярък и цветен. Всичко, което ще ги накара да се чувстват по-щастливи и развълнувани от стаята, ще работи добре. Например постери за животни или възглавници със забавни шарки върху тях биха били идеални. Това може също да върви заедно с тема на любимото им телевизионно шоу или филмов герой.

Декорация за стена с дъга:

Декорация за стена с гора:

Декорация на стена с сладка поръска:

Декорация с картини:

Декорация за стена на коридор:

Стената на коридора е чудесно място да започнете да декорирате. Това е първото нещо, което хората ще видят, когато влязат в дома ви, и е последното нещо, което ще видят, преди да напуснат. Можете да създадете тема за това пространство, като пътуване или ера на времето, и след това не забравяйте да я носите в жизненото си пространство.

Графична декорация:

Декорация за стена с рамки:

Декорация на стълбите:

Луксозна декорация за стена:

https://www.pinterest.com/pin/AWY7oI-7X5sc_G6pTSiFM2xXQvlL7FWED9A-d9xx14y9Obl20f8l8hSqj6-aLu7LykSGAtfRRrJBb7kQNPNpCoE/

Декорация за стена на тераса:

Ако живеете в апартамент или ако в дома ви няма много място за тераса, все още можете да се насладите на предимствата на природата. За да придадете на стените си усещане за тераса, боядисайте ги в бяло и добавете няколко зелени растения в ъглите на стаята си. Добавете малко изкуствени цветя за топло и привлекателно усещане.

Дървена декорация за стена на терасата:

Декорация за тераса:

Декорация за тераса с фенери:

Зелена декорация за стена:

Идеи за декорация за стена:

Прекарваме толкова много време в домовете си и те трябва да са убежище. Стените са първото нещо, което виждате, когато влезете, и те могат да зададат тона за това, което предстои. Независимо дали искате нещо успокояващо или смело, ние имаме няколко идеи как да украсите стените си.

Декорация с боя за стена:

Един от най-простите начини да украсите стените в дома си е като ги боядисате. Боята може да се използва върху много различни видове повърхности, така че няма значение какъв тип стена имате. Можете да нарисувате акцентна стена, да боядисате стая в къщата си или дори да направите нещо креативно, като рисуване на ивици върху стена. Това е чудесно, ако търсите бърз и прост начин да добавите някакъв характер към стаята. Примери:

Дървена декорация за стена:

Декорацията на стени от дърво е чудесен начин да добавите топлина към стаята. Можете да намерите много различни видове дървени панели в местния домашен магазин. Някои панели са ръчно издълбани, а други са боядисани. Дървена ламперия може да се използва по стените във вашата всекидневна, спалня или навсякъде другаде, където може да искате допълнителна топлина. Примери:

Декорация за стена плочки:

Плочките за декорация на стени са чудесен начин да добавите характер към стените си. Има много различни начини, по които можете да ги използвате във вашия проект за декориране на стени. Например, можете да боядисате плочките и да ги изложите на стените си като мозайка. Можете също да използвате плочките като рамка за картини или произведения на изкуството. Плочките за декорация на стени се предлагат в много различни цветове и размери, така че можете да персонализирате външния вид на вашия дом точно както искате! Примери:

Декорация за стена тухли:

Украсете тухлената си стена, като добавите цветни цветя или бръшлян. Това е чудесен начин да покажете естествената текстура и цвета на тухлите, като същевременно добавите малко живот към пространството. Примери:

Декорация за стена от метал:

Ако искате да добавите нотка на индустриален дизайн към вашето пространство, металният декор за стена е решението. Може да се използва като произведение на изкуството или като функционален елемент. Примери:

Декорация за стена с камъни:

Ако търсите селски вид, може да помислите за декориране на стените си с камък. Камъните обикновено са по-лесни за поддръжка и добавят нотка на естествена красота. Камъкът също е много неутрален материал и ще върви добре с повечето стилове на мебели, стига да не е твърде богато украсен. Можете да използвате камъни, за да създадете акцентна стена или дори за цялата стая. Примери:

Зелена декорация за стена:

Зеленото е успокояващ и естествен цвят, който може да вдъхне живот на стените ви. Един от начините да украсите стените си със зелено е с боя. Декорирането на стените ви със зелена боя ще направи стаята ви свежа, уютна и релаксираща. Примери:

Декорация за стена с ламинат:

Декорацията на стени от ламинат е чудесен избор за тези, които искат да спестят пари. Почиства се лесно и можете да го използвате както във всекидневната, така и в детските стаи. Примери:

3д декорации за стена:

3D декорациите за стени са чудесен начин да украсите стените на вашия дом. Предлагат се в различни размери и стилове. Можете също да избирате между традиционен или модерен. Примери:

Декорации за стена тапет:

Тапетът е чудесен начин да промените стените си. Тапетът се предлага в различни цветове и текстури, така че ще бъдете сигурни, че ще намерите нещо, което отговаря на стила на вашия дом. Можете също да намерите специални тапети за неща като кухни, бани или спални. Примери:

Декорация за стена карта на света:

Декорацията на стена с карта на света е страхотна идея. Предлагат се в различни стилове и цветове, така че ще се впишат във всеки тип дом. Примери:

Декорация за стена картини:

Картините са чудесен начин да украсите стените си. Можете да получите картини на пейзажи, абстрактни произведения на изкуството или семейни снимки в рамка. Можете дори да рамкирате любимите си цитати! Примери:

Декорация за стена пана:

Декорацията за стени с пана са чудесен начин да добавите характер към дома си. Стената от пана може да направи дома ви да изглежда по-модерен и да го накара да се чувства по-голям, отколкото е. Примери:

Декорация на стена с огледала:

Огледалата са чудесен начин да добавите стил и място за съхранение на вашите стени. Могат да се монтират като цяла стена или само на секции. Можете да го използвате, за да направите стаята да се чувства по-голяма, като отразява други части от стаята. Ако имате малко пространство, помислете за окачване на огледала от едната или от двете страни на стаята. Това ще създаде илюзията, че има повече налично място, отколкото има. Примери:

Ковьорчета и килими за стена:

Стенните килими са лесни за инсталиране и правят стаята да изглежда уютна. Стенните килими се предлагат в различни цветове и се предлагат в много различни размери. Стенните килими са чудесен начин да добавите цвят и шарка към стените си. Те могат да се използват като алтернатива, ако искате вашата стенна декорация да бъде по-временна или променлива. Примери:

Аплик за декорация на стена:

Апликацията за стена е забавен начин да украсите стените си. Примери: 

Магазини за декори на стени:

Един от начините да се сдобиете с перфектния декор за стена за вашия дом е да посетите магазин, който е специализиран в декора на дома. Някои популярни магазини са:

Декорация за стена мьомакс:

https://moemax.bg/dekoracija/kartini

Декорация за стена деко:

https://www.deko.bg/

Декорация за стена крео:

https://kreo.bg/dekoraciya-za-stena

Декорация за стена vivre:

https://www.vivre.bg/s-1319/dekoratsii-za-steni

Декорация за стена икеа:

https://www.ikea.bg/products/decoration/

Декорации за стена практикер:

https://praktiker.bg/bg//Mebeli-i-interior/Dekoracii/Kartini/c/P13041010

Декорация за стена практис:

https://praktis.bg/news/dekoratsiyata-v-doma-finalni-shtrihi.html

Юск декорация за стена:

https://jysk.bg/blog/upotreba-na-dekorativni-ogledala

Направи си сам: Декорация за стена

Използвайте различни материали, за да украсите стените си, като тапети или боя. Можете също да окачите художествени щампи, картини, плакати, огледала и други предмети на стената. Ето, няколко видеа за направи си сам декорация: 

Направи си сам: Декорация Акрилен Живопис

Направи си сам: Изкуство за стена

10 идеи за декор у дома:

https://www.youtube.com/watch?v=6hN4hkvv9_8

Пресъздаване на луксозен декор:

Надяваме се, да сме били полезни. За още полезни съвети и идеи за дома, разгледайте нашият блог. 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap