Най-красивите къщи в света (СНИМКИ)

Най-красивите къщи в света? Да, красотата няма граници. И въпреки че родният дом си остава най-мил и най-красив, не може да отречем, че по света има хиляди къщи и сгради, които биха ни оставили без дъх, дори и само да видим тяхна снимка.

Въображението е чудно нещо, а съчетано с талант и сръчни ръце, то може да създаде истинска магия.

На света има толкова много красиви места, които трябва да се посетят. Цял един живот не би ни стигнал, за да направим околосветско пътешествие. Въпреки това, когато Ви се отдава тази възможност, не се колебайте и я приемете. Тези красиви места заслужават да бъдат видени.

 

Представяме Ви някои от най-красивите къщи в света

 

Witanhurst House – Лондон, Великобритания

Това имение е най-голямата частна резиденция в Обединеното кралство. Разпростираща се на около 90 000 квадратни фута, това е една от големите красиви къщи, които датират от 18-ти век. Въпреки че сегашният му брой спални е 25, той е бил притежаван и реновиран няколко пъти от самото си създаване. Приблизителната му стойност обаче може да достигне 300 милиона паунда в бъдеще.

Най-красивите къщи в света (СНИМКИ)

Източник: Pinterest

Къща „M” – Мерано, Северна Италия

Тази ултрамодерна жилищна площ от 360 квадратни метра с изцяло бял интериор е една от най-красивите къщи в света. Невероятната му фасада и минималистичният стъклен дизайн му придават уникална елегантност. Това е една от онези големи красиви къщи, които съчетават лукс с изтънченост.

Най-красивите къщи в света (СНИМКИ)

Източник: Pinterest

„Sky Garden House“ – Сингапур

Независимо дали погледнете покрива или отидете на терасата за разходка, ще получите визуално удоволствие от фауната около вас. Уникалният архитектурен дизайн е вдъхновен от устойчивия подход към околната среда.

Най-красивите къщи в света (СНИМКИ)

Източник: Pinterest

Tresarca House – Лас Вегас, САЩ

Построен на фона на пустинята Мохаве, това архитектурно чудо съчетава красотата с простотата. Истински шедьовър, който показва форми и материали, брилянтно разположени, за да образуват пукнатини, охладени от сянка и насаждения, точно имитирайки топографията на пустинята.

Най-красивите къщи в света (СНИМКИ)

Източник: Pinterest

Dupli Casa – Лудвигсбург, Германия

Изключителният дизайн на тази къща е вдъхновен от концепцията за „семейна археология“, където децата продължават да се наслаждават на топлината и любовта на своето семейство, дори когато станат независими. Течната форма и минималистичната конструкция означават как семействата растат и се разширяват, без да се отделят един от друг.

С площ от 6900 кв. метра, жилището разполага с четири спални и обширна трапезария за тези големи семейни ястия заедно, а също така разполага и с басейн. Без съмнение това е една от най-добрите къщи за живеене за онези семейства, които искат да растат заедно.

Най-красивите къщи в света (СНИМКИ)

Източник: Pinterest

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 1 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap