Идеи за трапезария в бяло (СНИМКИ)

Търсите нежни идеи за трапезария в бяло? Белият цвят е неутрален. Има причина толкова много собственици на жилища и интериорни дизайнери да го обичат и предпочитат пред всеки друг цвят. Универсалният нюанс често прави малките пространства да изглеждат по-големи, особено защото е в състояние да отразява светлината и да подмами окото.

С правилният подбор на боята, стаите ще изглеждат много по-светли и просторни, а изборът за предмети, мебели и аксесоари ще е много по-лесен, тъй като белият цвят стои изключително добре с всеки друг цвят.

Нежни идеи за трапезария в бяло

Изберете луксозна бяла маса за хранене

Бялата маса е изключително нежен и подходящ избор за Вашата трапезария. Освен, че придава свежест и луксозен вид, тя би стояла много добре на Вашия интериор. Защо не помислите да поставите върху масата ваза с красиви цветя. Помислете за открояващ се цвят на вазата, който да бъде акцент, но да не се набива много на очи.

Нарисувайте малък акцент

Оживете предимно бяла цветова схема, като нарисувате малък акцент на една от стените или вратата, за да осигурите фокусна точка и да придадете на пространството известна дълбочина.

Добавете органични материали

Добавете органични материали, за да осигурите на вашата бяла трапезария усещането за природа. Помислете за плетени или ратанови абажури, пампасна трева, столове за хранене от тъмно дърво, а защо не и маса за пикник.

Правилен избор на декор

Прегърнете минималистичната естетика на дизайна и оставете вашата бяла трапезария да говори сама за себе си, като изберете декор, който се слива със съществуващото пространство, вместо да се конкурира с него. Тук бялото осветително тяло и масата съвпадат с белите стени, а светлокафявите дървени столове съвпадат с дървената подова настилка. Като цяло това придава на пространството спокоен вид и усещане.

Създайте контраст с черен прозорец

Черните прозорци са класически мотив, който осигурява изтънчен и луксозен вид на помещението. Те също така помагат за допълване на черни мебели или декор и придават усещане за заземяване на голяма стая.

Придържайте се към монохромна палитра

Ако вашият бял цвят на стената е малко по-сив, помислете за монохромна палитра с различни нюанси. Създайте минималистична цветова схема, като изберете да съчетаете сивите стени с черна маса и черни столове, които биха изглеждали перфектно на заобикалящия ги дизайн.

Галерия на стената

Галерията на стената е добър избор, когато искате да предизвикате интерес у Вашите гости, но в същото време и помещението да изглежда стилно, луксозно и уютно. Изберете сами какви снимки ще поставите. Може да бъдат на семейството Ви или произведения на изкуството, пейзажи, животни или портрети. Галерията от снимки би предизвикала и интересни разговори, които ще направят Вашия обяд или вечеря още по-приятни.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap