Нестандартна трапезария в жълто – за добро настроение

Трапезария в жълто е смелостта, от която се нуждаете. Твърде често трапезариите се възприемат като нещо отдавна остаряло. Но тя може да бъде много повече от това. Трапезарията може да се превърне в идеално място за вечерни партита, гости през уикенда и понякога могат да се използват и като домашен офис ако ви се наложи.

Нещо повече, трапезарията също може да покаже вашия стил и не е нужно да е скучна. Тя може да бъде във всякакъв стил и цвят – включително жълто. Жълтите трапезарии са чудесен начин да внесете смел цвят в дома си.

Трапезария в жълто – идеи

Използвайте жълто с друг цвят

Няма съмнение, че жълтото е смел избор на цвят за почти всяко пространство. Но това, че даден цвят е рискован, не означава, че не трябва да го избирате. Ако все пак се притеснявате да рискувате само с жълто, използвайте друг цвят в трапезарията си като сиво или кафяво.

Не забравяйте за магията на боята

Ярко боядисана в жълто стена внася цвят в трапезарията като нищо друго. И не е необходимо да е гладка или обикновена стена – можете също да боядисате ламперия. Комбинирайте стената с ярък контрастен цвят, като черно или наситено синьо или друг избор от цветната гама за зашеметяващ външен вид.

 

Заложете на жълти мебели

Друг начин да заложите на жълтия цвят в трапезарията е като добавите жълти мебели, но не само маси. Жълтите бюфети или декорации също могат да добавят перфектния цвят, точно както виждате на тази снимка. Не може да отречем, че жълтият цвят е единственият, който може да внесе толкова много свежест и пъстрота във всяко едно пространство, включително и трапезарията.

 

Добавете възглавници

Декоративните възглавници могат да направят твърдия стол за трапезария още по-приятен за сядане. А ако тази декоративна възглавница е жълта? Потърсете малки, меки жълти възглавници за най-добър външен вид и функция междувременно.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap