Ламинирани подови настилки – идеалният избор за вашата кухня

Идеите за ламинирани подови настилки в кухнята са идеални за тези, които искат подът им да изглежда като истинско дърво, но се нуждаят от по-практичен вариант. И освен това ламинираният паркет е практична и по-евтина алтернатива на естествената подова настилка, която може да предложи почти същите стилни резултати.

Ако сте запознати какви кухненски подови настилки да изберете, както и материалите, това ще доведе до дълготраен и по-лесен избор. Ламинатът е устойчив на надраскване и вода и ще издържи дълго време в натоварената кухня.

Ламинирани подови настилки

Изберете класическо покритие от дъб

Ламинатът предлага издръжлив вариант и традиционното дървено покритие остава безопасният избор. Неговият естествен и неутрален тон го прави универсален, за да пасне на всяка кухненска схема и цвят.

Съвет: Когато избирате ламинат, поискайте няколко проби, които да вземете вкъщи и опитайте в естествената светлина на вашата кухня и срещу вашите шкафове. Ще се изненадате как тоновете могат да се различават в различни среди.

Цветът е от значение

Истината е, че цветовете на класическия ламиниран паркет са леко ограничени. Нюансите отразяват естествените материали и варират от черно и сиво до светлокафяво и бяло.

Цветовете на ламинат в цвят орех или череша предлагат богат характер и изискана атмосфера на кухнята. По-големите кухни със светли стени могат да се съчетаят с тъмен под, особено ако има много естествена светлина. Ако търсите по-ярък и цветен външен вид, виниловият под може да е по-добрият избор.

Скандинавски стил

Неутралните цветове и естествените елементи формират фона на скандинавския стил, така че изборът на подходяща подова настилка е чудесно начало, когато създавате цветовата схема. Бледата дървесина като дъб изглежда особено добре. Потърсете контрастни скандинавски елементи, като черни кухненски шкафове и топли естествени материали, за да балансирате яркия фон.

Придайте модерен вид на традиционната кухня

Ламинираният под е в състояние да направи кухнята ви да изглежда модерна, дори и да е с най-опростения дизайн. Неутралните цветове на ламинат в нюанси на сивото или имитиращи пепел са перфектната  алтернатива. За да избегнете идеите ви за кухнята да изглеждат недовършени, съчетайте ги със смели цветове на кухненския шкаф, като например синьо-зелена цветова схема или пък изберете други цветове по ваш вкус.

Бъдете по-смели и креативни

Положително предимство на ламинираните подови настилки е, че можете да проявите креативност с модела, за да откриете нова основа Уверете се обаче, че мащабирате дизайна си към размера на вашата кухня. Преминаването към големия модел може потенциално да надделее над идеите за малка кухня, но не позволявайте това да ви изплаши от използването на дързък шарен под. Често смелият дизайн е изявление, което може да накара една малка кухня наистина да се открои.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap