От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента | Creative Home

От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента

Как да създадем комфорт в апартамента, без да инвестираме много време и пари? Днес ще споделим с вас тайните на бюджетното декориране на пространството, който ще придаде индивидуалност и комфорт на стаите ви.

Каквото и да правим, ние винаги декорираме средата, в която живеем, толкова сме свикнали с това, че го правим несъзнателно. Ту ще сложим нова ваза в хола, ту ще сменим хавлиите в банята, но има решения, които трябва да вземаме по-обмислено и с цел да повишим естетиката в апартамента.

Абстрактна живопис – изкуство в апартамента

Един прост колаж или абстракция ще освежи всеки интериор. Това е удобен начин, тъй като винаги можете да изберете цветове за конкретен интериор на апартамент. Цената е минимална, времето за създаване е 15-30 минути.

Стайни растения

Зеленината бързо и добре освежава интериора, основното тук е да не прекалявате. Винаги можете да украсите плоските повърхности със зеленина, като перваз на прозореца, маса, рафт.

Нотки на романтика

Свещите ни настройват за мисли за релаксация, романтика и спокойствие. Определете зоната, в която можете да декорирате с няколко свещи.

Завеси в апартамента

Прозорец и завеси, това е поне една четвърт от стаята. Уверете се, че корнизът е окачен правилно (не само над прозореца, но и по цялата площ на стената с прозореца). По този начин прозорецът ще изглежда по-голям.

От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента

Текстил

Спално бельо и текстил, опитайте се да съответстват на интериора. Най-простото правило, както при боядисването, опитайте се да започнете с 1-2 цвята, не въвеждайте много текстури наведнъж (десен на завеси, модел на спално бельо, тапети със снимки).

Втори шанс за стари мебели в апартамента

Старият скучен скрин може да се пребоядиса с тебеширена боя за мебели много бързо и без специални умения. Поставете невзрачния стар скрин във фокусната точка на вашия интериор.

Зониране на стаята с преграда

Някои може да си мислят, че е скъпо и трудно, но не е.

Създаване на цветни акценти

Вижте стаята си, какъв цвят преобладава в нея. Например, сиво, добавете няколко ярки петна – възглавница, одеяло, стол.

От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента Какво обаче ще стане ако се местите в нов апартамент? В HappyWoman знаят.

Елементи на декора

Ако имате голям диван, маса, празна стена, добавете нещо, за да направите пространството малко по-ясно за окото: можете да окачите рамка с картина на напълно празна стена, да добавите одеяло на празен диван, салфетка или килим на масата и ваза.

Без бъркотия

Най-лесният и бюджетен метод за декориране на пространство и откъде да започнете е да премахнете визуалния боклук: лични вещи, които не използвате в момента. Интериорът ще стане по-спретнат дори и само след това действие.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap