От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента

Как да създадем комфорт в апартамента, без да инвестираме много време и пари? Днес ще споделим с вас тайните на бюджетното декориране на пространството, който ще придаде индивидуалност и комфорт на стаите ви.

Каквото и да правим, ние винаги декорираме средата, в която живеем, толкова сме свикнали с това, че го правим несъзнателно. Ту ще сложим нова ваза в хола, ту ще сменим хавлиите в банята, но има решения, които трябва да вземаме по-обмислено и с цел да повишим естетиката в апартамента.

Абстрактна живопис – изкуство в апартамента

Един прост колаж или абстракция ще освежи всеки интериор. Това е удобен начин, тъй като винаги можете да изберете цветове за конкретен интериор на апартамент. Цената е минимална, времето за създаване е 15-30 минути.

Стайни растения

Зеленината бързо и добре освежава интериора, основното тук е да не прекалявате. Винаги можете да украсите плоските повърхности със зеленина, като перваз на прозореца, маса, рафт.

Нотки на романтика

Свещите ни настройват за мисли за релаксация, романтика и спокойствие. Определете зоната, в която можете да декорирате с няколко свещи.

Завеси в апартамента

Прозорец и завеси, това е поне една четвърт от стаята. Уверете се, че корнизът е окачен правилно (не само над прозореца, но и по цялата площ на стената с прозореца). По този начин прозорецът ще изглежда по-голям.

От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента

Текстил

Спално бельо и текстил, опитайте се да съответстват на интериора. Най-простото правило, както при боядисването, опитайте се да започнете с 1-2 цвята, не въвеждайте много текстури наведнъж (десен на завеси, модел на спално бельо, тапети със снимки).

Втори шанс за стари мебели в апартамента

Старият скучен скрин може да се пребоядиса с тебеширена боя за мебели много бързо и без специални умения. Поставете невзрачния стар скрин във фокусната точка на вашия интериор.

Зониране на стаята с преграда

Някои може да си мислят, че е скъпо и трудно, но не е.

Създаване на цветни акценти

Вижте стаята си, какъв цвят преобладава в нея. Например, сиво, добавете няколко ярки петна – възглавница, одеяло, стол.

От зеленината до цветните акценти: 10 бюджетни решения за декор в апартамента Какво обаче ще стане ако се местите в нов апартамент? В HappyWoman знаят.

Елементи на декора

Ако имате голям диван, маса, празна стена, добавете нещо, за да направите пространството малко по-ясно за окото: можете да окачите рамка с картина на напълно празна стена, да добавите одеяло на празен диван, салфетка или килим на масата и ваза.

Без бъркотия

Най-лесният и бюджетен метод за декориране на пространство и откъде да започнете е да премахнете визуалния боклук: лични вещи, които не използвате в момента. Интериорът ще стане по-спретнат дори и само след това действие.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap