Стилна баня в сребрист цвят

Днес можете да направите една стилна баня в сребрист цвят, защото пазарът е пребогат на различни продукти за баня, които са бюджетни и се инсталират лесни. Сребристата баня може да се реализира в различни варианти и ще бъде още по-атрактивна когато се добави настроение с акцентни цветове. За разлика от хром завършека, който е сред най-масово разпространените решения за смесителите, душа, бутоните за казанчето, сребристия цвят има по-матово влияние в интериора и позволява тънка игра на нюанси. Нека да погледнем как сребристия цвят стои в различните зони на банята.

Под за баня в сребърни цветове подсилва цялостно ефекта в банята. Препоръчително е ако сребристият цвят се избере за пода, да се комбинира с акцентен цвят от същото цветово семейство. В този смисъл, бяло и сребристо, сиво и сребристо, синьо и сребристо вървят добре като цялостен завършек на пода.

Таван за баня в сребърни цветове работи добре в същата комбинация с бяло или сиво, но са възможни и други интересни взаимодействия. Много стилно стои бледо сиво в комбинация с металическо сребристо. Ако таванът се оцвети в леко по-тъмни нюанси от пода, може да придаде малко по-топъл ефект, защото в по-големи бани сребърният цвят стои студено и леко мрачно.

Стена за баня в сребристи цветове има най-представителен ефект, където сребърната гама работи отлично с различни вариации на сивото. Най-общо казано сребристо и сиво придават характер на банята. Луксозният ефект се създава от използването на металическо сребърно със матови сиви цветове, а допълнителния ефект може да дойде с декоративни мотиви шеврон или ивици. Почитателите на облите декорации може да изберат и флорални мотиви.

хром смесители за баня

Аксесоарите за баня в хром финиш са задължителна част, която заблестява още по-стилно в интериорно пространство от сребърните тонове. Оборудването за душ или фитинги за вратите, осветителни тела, смесители за мивката, смесителите за душ-вана и поставките за тоалетна хартия трябва да се допълват взаимно по стил и материал. Може да се добави огледало със сребърна рамка, а дръжките за хавлийници също може да се изберат със силни хромирани отблясъци. За стилен контраст на сребърните финитури в банята, можете да изберете хавлии и аксесоари за умивалника в акцентни цветове, за да придадете още по-жив ефект на цялостната сребърна стилистика.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap