Баня на открито – удоволствието през горещите дни (СНИМКИ)

Щом има всекидневна, кухня или бар на открито, тогава защо да е невъзможно да създадете и баня на открито? Виждали сме много подобни такива в плажните заведения или басейни, но съвсем различно е да монтираме баня на открито и в нашия собствен дом.

Независимо дали искате да се намокрите преди да влезете в басейна във вашия двор или да отмиете калта от вашите обувки, един душ на открито никога не би бил излишен, дори напротив.

 Баня на открито

Превърнете неудобното свободно пространство в ползотворно

Със сигурност във вашия дом имате много свободно и неудобно пространство. Като например неудобната алея зад гаража, задната част на вашата къща, която се е превърнала в „контейнер“ за всички стари мебели и вещи. Външният душ е чудесен начин да пренаредите неизползваното пространство в задния си двор и да се къпете под слънчевите лъчи, а защо не и под звездите. Добавете само осветление и растения за по-красив и свеж вид, за да завършите напълно банята.

Модерен скандинавски вид

Добавянето на скандинавски елементи към вашата баня на открито е идеалното решение, за да постигнете спа ефект. Помислете за материали от естествено дърво за обвивката на вашата баня и я боядисайте в бяло. Добавете дървени столове и не забравяйте за монтиране на куки, за да поставите кърпите и дрехите.

Добавете и растения

Растенията са чудесно допълнение към всеки ваш външен стил и тази красива баня на открито доказва, че с правилния декор може да превърнете едно празно пространство в полезно и използваемо. Може да добавите изрезки от мъх или други растения на открито с лесна поддръжка или просто да поставите саксийни растения около външната страна на душа. Така и поливането става много по-лесно и никога не бихте забравили да го направите.

Банята на открито е идеална за горещите дни и винаги може да бъде добре заградена ако се притеснявате, че някой съсед или случаен минувач може да ви види.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap