Стилни начини да обновите външното пространство във вашия дом

Търсите стилни начини да обновите външното пространство във вашия дом? Външните пространства на домовете като градината, кухнята на открито или балкона се превърнаха в любимо място на малки и големи. Времето, което прекарваме там минава като един миг, поради приятното усещане, спокойната и зареждаща атмосфера и разбира се приятния интериор, който сме създали.

Стилни начини да обновите външното пространство във вашия дом

Създайте уютна всекидневна на открито

Декорирането на външната част на вашия дом е като декорирането на вътрешната такава. Както създавате уютна всекидневна на закрито, така е възможно да превърнете и свободното пространство на открито в стилно помещение. Това, което трябва да вземете под внимание е разположението и дали е засегнато от бъдещи неприятни метеорологични условия.

Изберете красив диван, маса и фотьойли. Поставете ваза с цветя по средата на масата или в някой от нейните ъгли. Донесете и възглавници, одеяла в случай, че вечерите са по-хладни. Не забравяйте и за външен килим, който е от много важна част. Помислете и за други аксесоари, саксии с цветя, вази и други предмети по ваш вкус и предпочитание.

Градина – красивата част на дома

Поставянето на сеялки и цветни лехи в настилки всъщност е наистина лесно и ефективно. Повишената височина на настилката позволява достатъчна дълбочина за засаждане на всякакви растения – просто напълнете с компост и почва и засадете любимите си сортове. Грижете се внимателно за тях и ще видите как след известно време ще имате прекрасна градина.

 

Създайте детско игрище

За всички, които имат деца, свободното външно пространство е идеалното място за създаване на детска зона, в която вашите деца ще играят свободно и щастливо.

Можете да проявите креативност, като направите специално изграден пясъчник. Това е сравнително лесна за създаване идея. Ако имате специална покрита зона в градината, тя може да бъде напълнена с пясък и да пресъздадете детска площадка във вашия дом.

Създайте бар в градината

Може да нямате градина с изглед към река или езеро, но това не пречи да обмислите да добавите някои идеи за градински бар към вашата декорация. И вместо да посещавате далечни ресторанти и заведения, съвсем спокойно може да пиете любимото си вино във вашия градински бар. Тиха и уютна атмосфера, а защо не поканите и ваш добър приятел за компания?

Закусвайте на открито

Няма нищо по-приятно от закуските на открито. Чаша топло кафе, прясно изцеден сок и вкусна закуска, наслаждавайки се не само на храната, но и на красотата на природата. Зеленина, цветя, слънце… Какво по-красиво и зареждащо се начало на деня от това? Не се чудете повече какво да правите със свободното пространство във вашата градина и създайте място за закуска, обяд или вечеря… Не се изискват големи усилия или разходи.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap