Цветовете за вашата спалня, които ще ви направят по-щастливи

Цветовете във вашето спално помещение са много важни. Създаването на спалня, която зарежда с енергия и повишава настроението, може да направи ставането сутрин от леглото много по-лесно и дори приятно. Тъй като цветовете и светлината влияят на настроението ни, много добра идея е да заложите на цветна спалня. Въпреки че повечето предпочитат класическите цветове като черно-бели или бяло със сиво, розовият и червеният цвят биха изглеждали прекрасно във вашата спалня.

Цветове за вашата спалня, които ще ви направят по-щастливи

Червен лак

Изберете стените във вашата спалня да бъдат в червено, а тавана оставете бял. Заложете на бяла голяма спалня, но изберете и акцент, който да е в червен цвят за по-голям ефект. Например калъфки и чаршафи с червени мотиви. За подова настилка е препоръчително да поставите килими, които ще задържат топлината в стаята.

Яркочервени акценти

Може да обърнете идеята за комбинация, която ви показахме по-горе, като изберете ярко бели стени и смели червени постелки или килим. Подобна комбинация би имала голямо въздействие върху нас и нашето настроение. Топлите цветове действат положително върху психиката ни и това е всичко, от което имаме нужда.

Разчупете интериора

Мислили ли сте за спалня с розови стени и цветни картини? Струва ви се, че това е по-скоро подходящо за стаята на вашето дете, но много грешите! Зарежете предразсъдъците и пресъздайте приятна и зареждаща се обстановка като боядисате стените на вашата спалня в розово и украсите поне една от тях с картини. Запазете и част от класическия вид като изберете традиционно нощно шкафче.

Коралови стени

Нищо не би излъчвало толкова колкото кораловите цветни стени. Ако боядисате стените на вашата спалня в цвят корал при пряка светлина стаята ще изглежда по-ярка, докато имитира по-заглушения нюанс на теракота при по-слаба или по-малко директна светлина. Дори и най-тъжните и депресирани хора биха се почувствали по-добре ако прекарат известно време в коралова спалня.

Кремаво

Кой казва, че бежовото и кремавото са скучни? Надеждни, топли и фини, тези неутрални цветове са едни от най-добрите цветове за спалня. Супер светъл тъмнокафяв нюанс ще контрастира достатъчно със свежите светли интериори, като същевременно ще добави малко топлина в пространството.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap