Най-добрите идеи за създаване на красив оазис в задния двор (СНИМКИ)

Създаването на красив оазис в задния двор е идеалната стъпка след месеци забавления на закрито, защото най-накрая е време да пренесете забавлението навън. Ако поканите приятели за партита на открито, излежаването край басейна и игрите на в градината са на първо място за вас, тъй като времето става по-топло и по-приятно. Със сигурност междувременно се чудите как можете да направите задния си двор да изглежда възможно най-хубав и подреден това лято.

Знаете ли, че нямате нужда от огромен бюджет или от професионален озеленител, за да създадете красив оазис на открито – всичко, от което се нуждаете, са няколко креативни идеи за декориране на задния двор.

Най-добрите идеи за създаване на красив оазис в задния двор

Инсталирайте импровизиран летен бар

Ако нямате достатъчно място, но обичате да се забавлявате, изберете компактна настройка на бара. Прост сгъваем стенен рафт, с достатъчно място за най-важните неща като дъски за рязане и прибори, е всичко, от което се нуждаете, за да свършите работата, само не забравяйте масата за коктейли, за да изглежда досущ като истински бар.

Заложете на растения на различни височини

Не можете да се наситите на красотата на саксийните растения? Внесете ред във вашата непрекъснато нарастваща колекция, като изберете най-различни растения, които ще придадат усещане за свежест. Това е лесен начин да увеличите визуалната привлекателност на вашето външно пространство.

Всекидневна на открито

Няма причина да не можете да пренесете естетиката на вътрешната си всекидневна направо на открито. Удобните места за сядане, топлото осветление и саксийните растения могат да направите това.

Окачени струни светлини

Създайте настроение, като драпирате обикновени струни над масата за хранене на открито. Но не спирайте дотук – добавете още повече топлина с голям килим и удобен диван. Защото комфортът е от водещо значение.

Цветни възглавници за настроение

Украсете дивана, който се избрали за вашата всекидневна на открито от цветни възглавници, които олицетворяват красотата на сезона и ще ви накарат да се чувства по-щастливи.

Озарете пространството с огледало

Вярвате или не, огледалата не са само за закрито. Поставете на изчистена бяла стена  стилно огледало за моментално преобразяване на пространството.

Използвайте ръчно изработени аксесоари

Най-простият стилизиращ трик може да добави специален щрих към вашето външно пространство. Идеалният пример? Сервирайте освежаващи коктейли и лесни десерти върху плетена тава, за да впечатлите гостите.

Изберете масичка за кафе в неочакван цвят

Оживете вашето външно пространство, като проектирате мястото около масичка за кафе в нетрадиционен цвят (помислете за тъмносиньо). Би било чудесен избор за сезонен цвят.

Не забравяйте и за вашата ограда

Не пропускайте възможността да поставите основна ограда на задния двор. Асортимент от малки саксийни растения може да свърши работа и да я направи да изглежда красива и интересна, но в същото време и функционална.

Изцяло бели мебели

Идеални за любителите на минимализма, изцяло белите мебели могат да придадат на вашето външно пространство вечен вид. Започнете с бял шезлонг и завършете външния вид, като покриете масата с много зеленина.

Изберете мебели с двойна употреба

Това, което може да изглежда като непретенциозна, функционална мебел, традиционна пейка за саксии с множество нива всъщност е идеално място за съхранение за всяко открито пространство. Използвайте го за поливане на растения единия ден и сервирайте студени напитки на следващия.

 

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap