Топ идеи за малка баня

Имате малка баня и се чудите как да е напълно функционална и да не ви ограничава? Отговорът да се разшири до повече квадратни метра е много разумен, но не е единственият. Има и други начини за постигане на желания резултат, без да се налага да ремонтирате напълно малката си баня.

В случай, че не желаете да правите големи промени, това не е причина да се притеснявате. Този пост ще ви представи някои идеи за да получите повече комфорт в малката баня.

Алтернативите за “реновиране” на вашето пространство са безброй! Някои промени са свързани с това, което следва да направите, за да спечелите лесно усещане за по-голямо пространство.

Заложете на малка мивка за баня с овална форма

Овалният басейн на мивката е идеалният избор за малката баня. За разлика от квадрата, овалната форма оставя повече свободно място, за да поставите аксесоари като четки за зъби и сапуни. Използвайте шкафовете под мивката, за да създадете функционално място за съхранение. Там можете да съхранявате козметика, кърпи и допълнителни принадлежности. Ако банята е с доста скромни размери,  откажете се от идеята за шкаф под мивката. По-добре, в такъв случай, изберете мивка с тънка основа, за да спестите още повече пространство.

Освен практическата страна, разбира се, не трябва да забравяме и естетическата. Тази форма е най-модерната версия на умивалника, която можете да изберете за да създадете приятен, съвременен поглед.

Изберете малко огладело

Огледалото беше, е и ще бъде елемент, абсолютно задължителен за банята. Без значение колко малка е вашата баня, огледалото е важна част от нея, която не бива да се пропуска, както от практическа, така и от естетическа гледна точка.

Мислили ли сте какъв размер може да бъде най-подходящ за малката баня? Може да изглежда парадоксално, но колкото по-малка е банята, толкова по-голямо следва да е огледалото. Големите огледала за баня дават повече свобода на движение, но визуално отнемат от пространството.

Поставете малки отворени рафтове за баня вместо шкафове

Откритите рафтове, освен че са модерни в областта на декорацията на дома, също са много практични и удобни за съхраняване на различни предмети. Конкретно в малка баня, можете да сложите хромирани рафтове за съхранение и хавлийници за кърпи, вместо да използвате закачалки.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap