Цветни мивки за баня

Най-сериозните промени, които се случиха в дизайна на съвременните мивки за баня през последните две десетилетия са свързани с въвеждането на минималистичната форма като водеща за почти всеки нов модел. Така най-престижните брандове в индустрията произвеждат санитарен фаянс, който има много леко, ефирно, приятно усещане за интериора.

Грациозни форми – кръг, овал, меки заоблени линии или по-тесните ръбове и прецизните ъгли придават на керамиката и мебелите модерна привлекателност и стилна изтънченост. Такава пуристка елегантност дава неописуемо усещане за лекота в интериора на банята, което я прави по-просторна и отворена, и предлага повече място за висококачествени аксесоари и докосвания от свежи цветове.

Цветният дизайн на новите модели умивалници от своя страна е страхотна възможност да привнесете повече емоции в банята. Можете да създавате атмосфера и да придадете един индивидуален стил в интериора. Освен това различните цветове имат различни взаимодействия с интериора. Светло жълтото създава усещане за пространство, червеното предава повече енергия в интериора, синьото и зеленото обръщат нещата в по-релаксиращ и безвременен характер на помещението.

Най-хубавото е, че този свеж цветен дизайн е предаден и на модели умивалници, те са предимно модели за поставяне върху плот и тяхното инсталиране в интериора, с един замах премахва традиционното усещане за бялото като основен цвят. В никакъв случай не казваме, че бялото е излишно, напротив, този път то е съчетано с цвят, който подхожда на вашето усещане и ви кара да се чувствате приятно и уютно.

Възможно е цветната керамика и порцелан, които са използвани за направата на тези прекрасни модели мивки за баня да са малко по-скъпи, но това е в рамките на нормалното. При положение, че потърсите нещо ново за мивката в банята, нещо нетрадиционно, то на ваше разположение за модели мивки, в изключително красиви форми, нежни цветове на керамичното тяло и цяла гама от аксесоари за баня, с които да доукрасите пространството около мивката.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap