Едни от най-красивите къщи в света

Всички ние си мечтаем за красива къща.

HousesТя е символ за комфорт, сигурност и уют за повечето от нас. Независимо дали е голяма или много малка, за своите обитатели винаги ще е най-прекрасния дом. В света има стотици, дори хиляди от красиви, по-красиви къщи, които разбира се струват цяло състояние и  принадлежат на най-богатите хора на света.  Би било интересно да знаете някои от тях. Дори е възможно  да намерите вдъхновение за новия си дизайн и декор на вашия дом за следващата година, например. Представяме ви списък с едни от  най-красивите къщи в света.

Дворец Дракула, Румъния

Замъкът Бран, на около 30 километра от град Брашов в Румъния, е известен като Замъкът на Дракула, но никога не е бил резиденция на граф Дракула. Истината е, че човекът, станал известен от литературата и филмите като граф Дракула, не е  бил носител на титлата граф, нито е бил владетел на Трансилвания. В момента е отворен за посетители като исторически музей и е една от най-големите атракции за туристите. Буйната зеленина, от която е заобиколен замъкът, придава изключително красиво, но мистериозно и призрачно усещане.

Updown Съд, Великобритания

Updown съд е резиденция в калифорнийски стил, разположена в село Уиндълшам в Съри, Англия. Имението със 103 стаи разполага с 58 декара от озеленени градини и частни гори. През 2005 г. е определен като най-скъпия частен дом в света, след като е обявен за продажба в агенции за недвижими имоти Savills и Hamptons International за над 70 милиона британски лири (138 милиона щатски долара).

Антилия, Индия

Антилия е частен дом, който се намира в района на Южен Мумбай, Индия. Или известна още като резиденцията на индийския милиардер Мукеш Амбани и семейството му, които се преместиха през 2012 година при него. Сградата носи името на митичния остров Антилия.

Вила Леополда, Франция

Конструирана през 1902 г. от белгийския крал, Леополд II,  наистина заслужава  място сред най-красивите къщи в световния списък. Разположена на Френската Ривиера, известна със своята изящна красота.

Южен Куги, Австралия

HousesЮжен Куги е крайбрежно предградие в югоизточния Сидни, в щата Нов Южен Уелс, Австралия. South Coogee се намира на 9 километра югоизточно от централния бизнес район на Сидни, в местната област на управление на град Randwick и част от региона на Източните предградия.

Версай – Флорида, САЩ

Имението се намира в близост до Орландо във Флорида и има 30 спални, собствена писта за боулинг, пързалка за ролери и басейн с олимпийски размери. Носи името „Версай“, тъй като входът му имитира Версайския дворец във Франция.

Имението, Калифорния

Проектиран през 1988 г. за телевизионния продуцент Арън Спелинг, той е най-големият дом на окръг Лос Анджелис. Първоначално е закупен през 2011 г. за $85 милиона, но по-късно е пуснат на пазара в продължение на две години с искана цена от $150 милиона. През юни 2019 г. Именията се продават за $ 119.7 милиона на неизвестен оферент, транзакцията поставя нов рекорд като най-високата продажба в историята на Калифорния. Имението е френско имение в стил шато с площ от 56 500 квадратни метра, което разполага с 123 стаи (включително 27 бани и 14 спални).

Източник: https://obzavejdane.net

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация
E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap