Идеи за детска стая за момченце – свежо, красиво и уютно

Създайте най-красивата детска стая, която вашето малко дете ще заобича, от ранните им дни до прохождащите години и след това. Идеите за детска стая за момченце вече не се ограничават от представите единствено за традиционните синя гама. Живеем във времена, в които всеки цвят и модел са подходящи – което означава, че има още по-голям избор, което може да направи решението за декориране още по-трудно за избор.

Цветът е ключов аспект на дизайна при подготовката на детска стая за вашето дете. Различните цветове могат да имат различен ефект върху усещането за пространството и следователно могат да повлияят на това как бебето ще се почувства в заобикалящата го среда.

 

Идеи за дизайна на детска стая за момченце.

 

Помислете за декорирането на стените

С декорирането на стените на детската стая се вдъхва живот на стаята, както и развива въображението на детето. Стенописите са брилянтен начин да внесете забавление в декора и да направите стаята още по-красива и уютна. Може да добавите към декорацията и плюшени играчки, които ще допринесат за още по-приятен вид и атмосфера в стаята.

Направете детската стая цветна и характерна

Добавете към дизайна на детската стая много различни цветове, за да съживите сетивата на вашето дете и да накарате малката стая да изглежда уютна и жизнена. Изберете за детската стая един акцентен цвят, който да се отразява в избрания от вас дизайн на тапета. Изборът на тапет с анимационни герои е едновременно образователен и забавен и по този начин детето се чувства много приятно.

Помислете за комбинация между бяло и сиво

Неутралната цветова гама винаги ще бъде най-добрият избор за дизайн на детска стая и за момичета и за момчета. Тази цветова комбинация е супер лесна за постигане, както и двата цвята си пасват идеално. Също така може да добавяте различни цветни акценти в зависимост от настроението и желанието ви.

Също така белият цвят действа успокояващо на вашето дете, както и ви позволява да избирате мебелите да са в друг цвят, различен от него, за да изглежда стаята с интересен дизайн, но в същото време и да е уютна.

Помислете за тапети за тавана с интересни декорации

Осигурете на вашето дете заинтригуваща гледка, като залепите тапети на тавана на детската стая, които да са с интересни декорации и дизайн. Таванът, известен още като петата стена, е толкова често забравян, когато става въпрос за декориране и почти всички домакинства като го свързват с  просто боядисване с бяла боя и това е всичко.

Бебетата прекарват толкова време по гръб и това е отличен начин да направите това време за тях много по-приятно и интересно. Използвайте декоративен тапет, за да създадете истинска проява на интерес, върху която очите им да се фокусират, докато се развиват. Докато растат, можете да освежите декора, като промените цвета на стените, но запазите тапетите на тавана.

Наблегнете на монохромната схема

Придържайте се към една цветова палитра, за да изглежда дизайнът фино, но стилно, като я използвате добре, за да се възползвате максимално от пространството. Може да подсилите монохромната цветова схема, като добавите различни цветове. Добре ще изглежда ако мебелите и останалите аксесоари и декорации в стаята изберете да са в същите тези цветове. Силният жълт акцент придава жизненост и забавление, за да ободри цялостното усещане на стаята. Изборът на бели мебели осигурява вечна привлекателност, усещане за уют и най-вече комфорт. А те са най-важни за всяка детска стая.

 

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap