Как да обзаведем спалнята си според сезона?

Спалня

Не само обаче гардеробът има нужда от подновяване, а и нашият дом.

Апартаментът ни също трябва да е в крак с настояшия сезон. Една от първите стаи, за които трябва дасе погрижим, е така важното спално помещение. В тази статия ще ви покажем как да обзаведете спалнята спрямо всеки един сезон, а и как да съчетавате различни цветове, за бъдете в крак с най-новите интериорни тенденции.

  • Зимна спалня

Наближава най-студеният месец от годината, а именно зимата. За този сезон трябва да изберем цветове и материи, които ни харесват и с които се чувстваме комфортно. Когато прогнозите са за много ниски температури, прекарваме повече време у дома, така че е важно да се чувстваме добре. За да имате зимно легло, подходящи са по-тъмните цветове, като сиви, лилави или тъмносини тонове. Още едно нещо е задължително и това са кадифените и вълнени материи.

  • Пролетна спалня

След зимата винаги идва пролетта, а с нея и ярките цветове. Това е един от любимите сезони на много от нас. Време, в което се чувстваме пълни с енергия и радост. Характерен тон на есента е жълтият. Изберете текстил с щампи и весели цветове като „горчица“, за да оживите дните си и да получите това щастливо чувство всеки път, когато влезете в спалнята си.

  • Лятна спалня

За лятото се препоръчват светли цветове и 100% памучни материали. Средиземноморският или естественият стил е неостаряваща тенденция. А възглавници в ярка цветова гама, в неутрални цветове или райета, са един чудесен избор. 

  • Есенна спалняСпалня

Когато дойде време да се сбогуваме с лятото, започваме да се подготвяме за хладната и дъждовна есен. Идеален вариант е кестенявият цвят, който върви много добре със земни тонове. Можете също така да добавите одеяло отгоре на леглото, което със сигурност, че ще взимате със себе си в различните стаи от вашия дом.

https://kavehome.com/

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap