Най-красивите декорации за лято 2022 – свежестта, от която се нуждаете (СНИМКИ)

Днес сме избрали да ви покажем най-красивите декорации за лято 2022. Несъмнено лятото е любимото време от годината на всички… Едва ли има човек, който да не обожава летните дни, слънцето, което озарява лицата ни и приятните, успокояващи нощи.

Лятото винаги е изпълнено с много приятни емоции, вълнения, усмивки и разбира се много любов. Не чакайте да се освободите от работа, за да заминете на почивка, където да релаксирате. Създайте лятна и отпускаща се обстановка във вашия дом, за да се чувствате прекрасно всеки ден.

Най-красивите декорации за лято 2022

Лятно декориране означава цветно забавление на открито

Обичаме летните забавления, особено когато партито е навън. Изберете удобни дивани и фотьойли, които да ги поставите на открито в градината или на балкона ако не разполагате с достатъчно градинско място. Тоест направете си всекидневна на открито, в която разговорите ще протичат неусетно и много приятно.

Ярките възглавници и покривки за хладните летни нощи са задължителни. Ако създавате пространство, което обвързва вашия вътрешен декор с външния, изберете аксесоари, които се вписват в цветовата палитра, която вече имате в дома си.

Време е за лятна завивка

Знаете ли, че една нова завивка може да преобрази спалнята ви за миг. Потърсете леки материи като лен и памук, дори когато времето се затопли. Модели и цветове, вдъхновени от плажа (като синьо и аква) са идеални за лятно декориране.

Дори и да не възприемате изцяло морската тема в дома си, можете да добавите нотки на плажен стил във всяка стая, когато избирате цветовата палитра.

Свеж стил с летни аксесоари

Ръчно изработените аксесоари са идеални за летния сезон. Смесването на ръчно изработен декор в естествени цветове и материали с бохо или модерно обзавеждане създава спокоен летен стил. Добавете мекота към вашата спалня или всекидневна, като поставите голяма плетена кошница или ваза с красиви и свежи цветя.

Време е за парти на открито

За всички, които имат градина или свободно външно пространство, идеята за парти на открито е идеалното допълнение към топлите летни дни. За целта е необходимо да разберете какво точно желаете. Дали искате да създадете кухня на открито с масичка и столове или всекидневна с удобен диван и фотьойли. Разбира се не бива за забравяте и за монтирането на бар, така ще ви е по-лесно да приготвяте напитките, а защо не и храната.

Цветното преобразяване на входната ви врата добавя допълнителен стил към вашата веранда и декоративна фокусна точка за вашия нов външен декор.

Освежете вашия двор с външен килим

Потърсете килими с много летни цветове, тъй като те са най-добрата фокусна точка за вашия план за декориране на открито. Диванът и столчетата може да са доста неутрални, така че можете да бъдете креативни при избора на килим, възглавници и аксесоари. Лесен и забавен съвет за избора на външен килим е да съчетаете няколко цвята от вашите цъфтящи през лятото цветя в модела на килима.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap