3 ретро идеи за модерни цветове в дома

Днес ще ви покажем идеи за модерни цветове в дома, чиято палитра е вдъхновена от средата на миналия век. Модерният стил от средата на миналия век е на мода, а мебелите и декорите с отличителния им вид могат да бъдат намерени в почти всеки магазин за дома. Но мебелите и декорът сами по себе си не правят една стая – имате нужда и от много цвят.

Но с безброй цветови възможности, е трудно да се разбере кои са тип „средата на 20-ти век“. Никога не се страхувайте: а смело опитвайте. Продължете да четете, за да видите 3 различни модерни цветови палитри от средата на миналия век, които ще искате да приложите във вашия дом възможно най-скоро.

Идеи за модерни цветове от средата на миналия век

Жълто и червено

Готови ли сте да преборите скуката? Добавете няколко ярки и смели нюанси от средата на века към спалнята си и се пригответе да заспите в ретро страната на чудесата. Тази комбинация от жълто и червено е повече от повдигаща настроението. Жълтият тапет е открояващият се център на стаята, докато червеният под добавя повече топъл цвят към пространството. Тази цветова комбинация би изглеждала страхотно и в трапезарията, а защо не и в банята.

Зелено и бежово

Модерният цвят от средата на миналия век не трябва да е задължително ярък и силен – той може също да бъде смекчен и фин, като тази всекидневна, която сме показали на снимката. Успокояващото бежово е идеалният фон за наситено зелено, а двата цвята лесно допълват мебелите в ретро стил и пресъздават изключително приятна винтидж атмосфера.

Синьо и бяло

Още една невероятна комбинация, която би оставила без дъх не само вашите гости, но и всеки път, когато вие влизате в стаята с този декор. Излишно е да казваме колко нежна е комбинацията между синия и белия цвят. Оставяме сами да изберете дали ще съчетаете тавана и стените или ще заложите на едноцветен бял фон с фокусна точка в синьо.

Оценете тази статия
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap