3 тенденции за качествено домашно осветление през 2023  

Нека си признаем, взаимодействието между интериорния дизайн и стайното домашно  осветление има голямо влияние върху външния вид и усещането на една стая и на целия дом. Когато е направено правилно, пространството ще заблести с пълния си потенциал. И един от най-добрите начини да постигнете това ниво на съвършенство е да използвате някои от най-добрите тенденции в осветлението, които 2023 г. може да предложи!

Екологичен дизайн и устойчивост

Популярен сред осветителните тела и всички тенденции в интериорния дизайн е фокусът върху екологичния дизайн. Не показвайки индикации за упадък, решенията за устойчиво осветление със сигурност са тук, за да останат. LED крушките промениха завинаги начина, по който осветяваме нашите пространства с ниска консумация на енергия и цялостен дълъг живот.

Освен това можете да намерите осветителни тела, изработени от устойчиви материали като бамбук или рециклирано стъкло. Тези щадящи земята решения помагат за намаляване на въглеродния ви отпечатък и правят дома ви по-екологичен. Редом с това, вече има и лампи, които можете да управлявате чрез телефона си, така че да регулирате светлината и така да пестите от сметките за ток.

Не пренебрегвайте естествената светлина

Природният източник на светлина играе важна роля за естетиката на една стая, както и за нашето здраве и благосъстояние. Така че, когато имате възможност, възползвайте се напълно от естествената светлина за домашно осветление. Това може да означава да оставите прозорците без обработка или да изберете завеси, които са леки като материя и са прозрачни. В резултат на това светлината може да се филтрира, без да заслепява хората от директните лъчи влизащи в стаята.

Как ще подобрите осветлението в офиса? Само в 3 тенденции за качествено домашно осветление през 2023  

Луксозно наслоено осветление

Многослойното осветление става все по-популярно. Освен че е модерен и стилен начин за домашно осветление, т предлага и много функционални предимства. Да споменем само едно: позволява ви да създавате различни зони във вашето пространство, всяка със собствена схема на осветяване, отговаряща на специфичните нужди. И в крайна сметка са необходими различни нива на осветление, за да се създаде идеално осветеният интериор.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Share via
Copy link
Powered by Social Snap