4 стаи в зелен цвят – изберете една

Когато става въпрос за използване на зелен цвят в декора на дома, има много различни начини как да го направите. В тази статия ви предлагаме 4 стаи в зелен цвят, като нямаме предвид, те да са изцяло в зелено, но цветът да бъде преобладаващ. Ето нашите предложения за всекидневна, спалня, кухня и баня.

Зелен цвят във всекидневната

Всекидневната е едно от най-популярните места за включване на зеления цвят в декора на дома. Независимо дали търсите фин нюанс на зеленото или смело изявление, има много начини да го направите. Ако търсите фин намек за зелено, можете да добавите няколко зелени акцента към мебелите или да изберете няколко зелени произведения на изкуството. Това е чудесен начин да добавите малко цвят в пространството, без да го претоварвате. От друга страна, ако търсите по-смел израз, боядисването на стените в зелено или добавянето на няколко зелени растения са чудесни варианти.

4 стаи в зелен цвят - изберете една

Когато става въпрос за използване на зелено във всекидневната, е важно да се уверите, че цветът допълва другите цветове в стаята. Можете да използвате по-светли нюанси на зеленото, ако искате да създадете по-спокойна атмосфера, или по-ярки нюанси, ако искате да добавите малко жизненост в стаята.

4 стаи в зелен цвят - изберете еднаВ HappyWoman също имат какво да ни кажат по темата.

Зелен цвят в спалнята

Спалнята е друго популярно място за включване на зеления цвят в декора на дома. Независимо дали искате да добавите малко жизненост в стаята или да създадете по-спокойна атмосфера, зеленият цвят е чудесен за използване. Ако искате да създадете по-успокояваща атмосфера, можете да изберете да използвате по-светли нюанси на зеленото, като ментово зелено или бледо зелено. Тези нюанси са идеални за създаване на по-спокойна атмосфера и могат да помогнат стаята да се почувства по-приветлива.

4 стаи в зелен цвят - изберете една

Зеленото действа успокояващо и е добро решение за спалнята, но от приложената снимка виждате как то е смекчено по стената. Светло е и се хармонизира с по-тъмните завивки и се допълва от внесеното растение и добавената мебел. Винаги приканваме нашите читатели да

Зелен цвят в кухнята

Когато става въпрос за използване на зелено в кухнята, е важно да се уверите, че цветът допълва останалите цветове в помещението. Искате да сте сигурни, че избраното зелено не превъзхожда другите цветове в помещението, а по-скоро внася малко живот и свежест в пространството. Когато готвите в зелена кухня може да се почувствате, че сякаш готвите сред природата или пък се храните там. Зеленото е нестандартен цвят за кухнята, но на почитателите на цвета, нищо не може да ги спре. Както ще видите в приложената снимка, зеленото изглежда великолепно и в тази стая.

4 стаи в зелен цвят - изберете една

 

Зелен цвят в банята

Банята е друго чудесно място за включване на зеления цвят в декора на дома. Виждате на снимката една зелена феерия в различни нюанси от светло до тъмно. Зелената баня е алтернатива на синята и действа също толкова релаксиращо колкото и класиката. Виждате, че освен зелени стени и зелена вана, в банята може да има и растения.

4 стаи в зелен цвят - изберете една

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap