5 идеи за декор на тийнейджърска стая

Споделяме ви тези пет идеи за декор на тийнейджърска стая, не за да ги приложите на един път, но да изберете една от тях, която ще бъде приложима за вашата ситуация.

Всеки, който има тийнейджър вкъщи, знае, че наличието на стая, която отразява личния стил на подрастващите е важна част от тяхната идентичност на тази възраст.

Детската  стая и спалня трябва да отдава почит на юношеството, но в същото време да е изискана и елегантна. Перфектното решение за обновяване на спалнята за деца или тийнейджъри е да започнете с дизайнерски проект.

Това е лесен и забавен начин да включите децата си в процеса на проектиране, като им оставите малко свобода да се развихрят в своето пространство, но и същевременно като родители да държите на някои строги правила в интериорното обзавеждане. Ето 5 идеи и съвети как да подредите стаята на вашия тийнейджър

Ново легло с табла зад главата

Когато обновявате тийнейджърска стая и я пригаждате за момчето или момичето, първото нещо, което сменяте е леглото. Инвестирате в класическо, качествено легло с рамка и с табла зад главата. Това ново легло ще създаде един нов ред в стаята, който ще се развива с години напред.

В допълнение към новото легло, новото спално бельо е сигурен начин да обновите интериора. Ако подходите дизайнерски, ще започнете учебната година с нов спален комплект в стаята на тийнейджъра, който може да бъде с декорация 3D или а щампа на тема, която е свързана с интересите на детето.

Добавете игриви елементи

Опитайте висящ стол от ратан, който е едновременно функционален и игрив. Целта е да създадете малко уютно местенце, където детето може да чете, да слуша музика или да седи докато посреща приятели в стаята си. Такъв елемент поддържа стаята с игрив и свободен дух, като същевременно остава стилна.

Направете ученето привлекателно

Създайте пространство, където вашият тийнейджър може да си пише домашните. Бюро, лампа и удобен стол,  ще бъдат ключови за тези домашни учебни сесии. Вече сме писали по-подробно по тази тема, така че можете да проверите тук, за допълнителните трикове, които ще превърнат статията в идеалното

Включете нова отличаваща се мебел в стаята

Може да ви изглежда нетипично за тийнейджърска стая, но нова мебел като скрин, шкаф или ефектно осветление трябва внесат едно по-високо ниво от обикновената детска стая. Границата при избора на такава мебел е много тънка, защото едновременно трябва да внесете стил, но и да запазите игривите елементи на текстила и декора на стените.

Опитайте с акцентна стена

Децата обичат цветовете, така че защо не внесете малко драма с графичен тапет или смел цвят на стената? Не е нужно да се съсредоточавате върху всичките четири стени, вместо това просто се съсредоточете върху акцентираща стена. Ще има силно въздействие, създавайки „уау“ ефект в стаята.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap