5 цветя носещи късмет в дома

Не само растения, има и конкретни цветя носещи късмет в дома. За разлика от растенията, които имат предимно функции свързани с освежаването на въздуха, то цветята имат и много мощна естетическа функция в интериора. На вашето внимание 5 прекрасни цветя, които ако отглеждате вкъщи или в градината си, може да ви донесат късмет и благосъстояние.

Божури Не е изненада, че божурите, с техния пълен, деликатен и обилен цъфтеж, символизират късмет, просперитет, любов и късмет.  

Хризантеми – Смята се, че хризантемите носят силни положителни енергийни потоци, които привличат късмета в дома ви. Те също представляват дълголетие и хармония.  

Невенчета – Твърди се, че невенът има защитни качества, които прогонват злите духове. Други култури вярват, че невенът представлява гърне със злато и е символ на късмет. 

АзалииКрасивите розови азалии са ярки и весели и когато се поставят до входната ви врата, те ще привлекат късмет и позитивност в дома ви.

Хортензия – Хортензиите са пищни, красиви и благодатни цветя, които символизират късмет и щастие. Те също така олицетворяват благодарността, щастието и просветлението.

На снимката – с номерче са изброени според текста подред, цветята носещи късмет

5 цветя носещи късмет в дома

Вземете красив букет цветя за късмет, за да подобрите не само късмета си през тази година, но и да украсите дома си, да пречистите въздуха, да подобрите настроението си и да подобрите цялостното си благосъстояние.

Ако искате да прочетете повече за цветята и тяхната символика, ето една чудесна статия тук от нашите приятелки в 5 цветя носещи късмет в дома

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 62

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap