Вентилатор за таван с дървени перки

В тази статия разгледахме най-често използваните цветове при избора на вентилатор за таван. В категорията ни “Хак и трик”, ще добавим това кратко допълнение за избор на вентилатор за тавана, но с дървена облицовка на перките.

Да, има такива вентилатори и те могат да бъдат в различни нюанси на дървесния цвят, както и могат да пресъздават ефект на даден модел дърво.

Какво трябва да знаем за дървените таванни вентилатори

Много таванни вентилатори в традиционен стил имат дървени перки( рамене, крила) и това е популярен избор и днес, защото дървените акценти карат пространството да бъде естествено и успокояващо. Дървото създава уют в интериора както никоя друга материя.

Ако в помещението има и други дървени елементи, например дървен под или дървена маса за хранене, можете да изберете подходящ дървен вентилатор за таван, за да координирате цветовете в пространството. Не е рядко дървената ламперия в стаята да бъде допълнена с вентилатор за таван с дървени перки.

Разбира се, дървените облицовки могат да бъдат в различни цветове, включително златен дъб, червена череша и бял бор. Може да бъдат и изкуствено оцветени. Дървеното покритие, което избирате за вашия вентилатор за таван, трябва да бъде отражение на стила, който се опитвате да създадете в стаята.

Например за интериор в рустикален стил би бил подходящ вентилатор от тъмно дърво, докато за интериор в Средиземноморски стил по-подходящ би бил вентилатор за таван от бледо дърво.

Вентилатор за таван с дървени перки

Съчетания на вентилатор за таван с дървени перки

Таванните вентилатори с дървени перки изглеждат страхотно в неформални интериори. Те добавят спокойна вибрация и усещане за топлина, което идва с дървените повърхности. Ако имате таван с дървена облицовка, тогава вентилаторът на тавана на дърво може да се слее безпроблемно или да избере вентилатор за таванско дърво за бял таван, за да създаде контраст.

Таванен вентилатор с дървен дизайн е чудесен начин да смесите традиционната визия с най-модерните технологии. Това е видимо от дизайните на съвременните вентилатори, които са крайно виртуозни, но дървото запазва тази нотка на уют и традиция.

Иначе, най-честите съчетания са, дървен вентилатор на бял таван и като цяло на светли тонове: бежово, екрю, бежово кремаво, винаги обаче в топъл нюанс. Дървените вентилатори на студен цветен фон създават много силен контраст, който се усеща в интериора

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap