Зодии и коледна украса

Каква коледна украса избира човек според зодията си?

Декорирането на дома с коледна украса „направи си сам“ е забавната част от празниците, но нека си признаем: не всеки има уменията на интериорен декоратор.

За щастие вашият зодиакален знак държи ключа към разбирането на вашите инстинкти за декориране и как най-добре да ги използвате.

Прочетете, за да намерите най-добрия празничен декор за вас. Но независимо от вашата зодия, не пренебрегвайте класиката. В крайна сметка какво е Коледа без елхата и мигащите лампички?

Хороскопът на коледната украса

Овен

Овните са силни да улавят в момента, но имат проблеми да се ангажират с всичките си идеи за коледна украса. Тъй като Овенът е огнен знак, в природата им е да горят ярко. Цветните свещи са приятно докосване в дома на Овена и ще им помогнат да интегрират издръжливостта на огъня, а не само искрата, която е в техния характер. LED свещи или реалистично изглеждащ инфрачервен нагревател е модерният начин за украса на коледния дом.

Телец

Телците не е непременно, но са материалисти; това е така, защото за тях удоволствието от живота се крие в задоволяването на всичките пет сетива до максимум. За тях е важно не само да представят празничните си находки, но и да създадат цялостна атмосфера. Дифузьорът за етерично масло е толкова важен, колкото музиката на празника. Докато ароматите и най-добрите коледни песни се грижат за миризмата и звука, остават още три сетива: зрение, допир и вкус. Коледните бисквити придават вкус на празниците, а празничните акценти удовлетворяват зрението и докосването. Добавянето на нови текстури към техния диван и маси, като възглавници и покривки, ще се почувства подхранващо за Телеца по време на празниците.

Близнаци

Близнаците гледат на декорирането като на средство за постигане на цел. Тяхната цел не е непременно къщата им да изглежда най-добре, а да осигурят на гостите си изживяването, което търсят, така че да им е приятно да бъдат там. Те ще украсят дома си, за да посрещнат гостите си. Така че много вероятно е към типичната коледна украса да има коледни настолни игри, шеговити и забавни коледни орнаменти.

Рак

Хората от тази зодия жадуват за домашен уют. За Рака това означава да приготвя храна и да бъде заобиколен от значими декорации. Раците ще украсят домовете си повече с аромати от печене, отколкото с нещо друго. Всички декоративни подаръци, които са събрали от предишни членове на семейството, ще излязат от склада и ще благословят мебелите им. Към всяка украса и празнично лакомство ще бъде прикрепена история. Декорът може да бъде разнообразен със коледни снимки в рамки също в празничен цвят.

Лъв

Нали знаете онази къща в квартала, която винаги има 10 000 низа светлини, три надуваеми снежни човеци и безброй орнаменти, висящи от дърветата? Там сигурно живее представител на зодия лъв. Те са състезателен знак, така че те ще бъдат тези, които най-вероятно ще затрупат прозорците или верандата си със силен, декоративен елемент, който привлича вниманието към тях и към дома им. Няма такова нещо като „твърде много“ за хората от тази зодия – и това се отнася и за декорирането им.

Дева

Домът на Дева е винаги подреден. Девите ще украсят дома си, като сменят практичните домакински предмети с техния празничен еквивалент. Това е моментът, когато чашите за кафе „Майка номер едно“ се трансформират в керамични чаши на Дядо Коледа. За Девата не става дума толкова за декориране, колкото за създаване на тема за коледно парти. Като земен знак, Девата също се радва на простотата и красотата на естествения свят по това време на годината. Истинските коледни дървета и коледните венци са много важни за Девата, но и красивият боров венец на стената.

Везни

Везните са донякъде подобни на Девите, когато става въпрос за празнична украса, защото те също обичат реда. За тях симетрията е красота. Везните са възможно най-близко до критика на изящното изкуство, когато става въпрос за декориране на дома. Балансирането на нещата е тяхната специалност в живота и в естетиката. Поради тази причина окачването на тематично изкуство по време на празниците е едно от най-удовлетворяващите занимания за Везните. Така че изкуството няма да включва ярки червени и зелени цветове с ухилен Дядо Коледа в центъра; вместо това ще предизвика усещане за зимен сезон, като същевременно ще осигури идеално пространство за всички, в което украсата е много добре премерена.

Вижте идеите за коледна украса в целия дом

Скорпион

Скорпионът наистина се нуждае само от един продукт, за да осигури успешен празник: шоколад. Шоколадът е богат на символика и Скорпионите се радват да добавят нива на смисъл към заобикалящата ги среда. И така, каква е сделката с това вкусно лакомство? То е пищно, предизвиква страст и представлява упадък. Темата за шоколада в декорацията с комплект горещ шоколад, който осигурява всичко (с изключение на бонбоните), от което се нуждаете, за да създадете празничен и интерактивен шоколадов дисплей за вашите гости.

Стрелец

Стрелците искат домът им да е светъл, позитивен и привлекателен. Те се наслаждават на удоволствията, които празниците носят по отношение на храна, напитки и смях, и затова искат атмосфера, която да съответства на радостта. Весели празнични мелодии и усмихнати, щастливи коледни фигури ще оправят настроението. Стрелците ще харесат глупави и сладки настолни фигурки и дисплеи, като да кажем музикален фенер снежен човек, който свети с още повече блясък.

Козирог

Зимата е сезонът на Козирозите, така че празничната коледна украса е почти терапевтична за този знак. Декорацията за тях трябва да е със съдържание и да бъде в рамките на коледните традиции. Добро лекарство е за Козирога да отдели малко време от натоварения си ден, за да разкраси внимателно обкръжението си с ярки светлини и блестящи орнаменти. Тяхната празнична украса ще бъде приглушена в сравнение с тази на другите зодиакални знаци, за да им напомни, че в тъмнината на зимата има и блестяща светлина.

Водолей

Водолеят е доста безкористен около празниците, фокусиран много повече върху даването, отколкото върху получаването. Подобно на хората, родени под Близнаци, родените под този зодиакален знак ще направят всичко необходимо, за да осигурят щастието на своите гости, дори да окачат персонализирани коледни чорапи за всички. Те искат същността на щедростта на празниците да блести повече от всичко друго,, тъй като разбират, че физическата атмосфера означава много за другите хора и тъй като искат всеки да се чувства отворен в тяхното пространство, те ще направят необходимото да декорират по съответния начин.

Риби

Рибите обичат празниците. Това е зодията, която обича музиката и носталгията, които празниците носят. Това не е просто забавно време от годината за Риби; това е наистина сантиментално. Когато става въпрос за коледни дейности на празничното събиране, класически коледни филми (без Сам вкъщи) ще се възпроизвеждат на повторение във фонов режим. Рибите също така ще останат верни на традициите на семейните празници затова при тях класическата коледна украса за празника е винаги на мода.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap