Как да обзаведем спалнята си

Как да обзаведем спалнята си според най-новите тенденции на 2021г.

Всички се стремим да правим положителни промени в живота си през 2021г.

СпалняВъзникващите тенденции в интериорния дизайн разкриват нови начини да обзаведем спалните си, да предадем собствения си стил и да се чувстваме по-комфортно всяка вечер, когато си лягаме. Ето и кои са и най-успешните тактики за обзавеждането на нашата спалня през 2021г.

  • Винаги избирайте комбинацията между сив и бежов цвят

Интериорните дизнайнери все по-често залагат на сивия цвят, който е и много актуален в днешно време. Тази година сивото е все по-често предпочитано пред бежовото. Само преди няколко години не съществуваше друг цвят освен бежовия, но сега той остава на заден план. Днес дизайнерите правят специфичен микс между двата цвята, смесвайки по-хладен цвят като сивия с малки нотки от по-топлото бежово. Комбинацията прави стаята по-уютна, по-комфортна, а в същото време се вписва в тенденциите на 2021г.

  • Никога не пренебрегвайте тапетите

Съществуват безкрайни възможности за дизайн на тапети, които могат да отразяват дори характера на човешката личност и да показват нашия личен стил. Най-добрият съвет при избора на тапет е да бъде само на една стена и да контрастира с тоновете на другите стени  и декор. Това създава оригиналност в спалното помещение и не изисква голям бюджет.

 

  • Детайлите са много важни

СпалняОбикновените детайли, които граничат с простотата, създават уюта в една стая. Елементи, произведени от естествени материали като дървото, правят връзката с природата и добавят топло докосване на интериора ни. А направените на ръка продукти винаги имат уникални тонове, шарки и форми и са перфектният завършек за интериора на всяка стая

 

  • „ДА“ на минимализма

Простотата на скандинавския стил се прокрадна в интериора на спалнята през последните години като цветовите палитри се основават главно на неутрални, пастелни или светли тонове. В комбинация с дискретни и функционални мебели за спалня, които отразяват естествената светлина, минималистичният стил създава обгръщащо усещане за релаксация. 

https://kavehome.com/

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Условия за поверителност

Necessary

Advertising

Analytics

Other

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap