Кратки декорни съвети – оранжево спално бельо

Как да съчетавате оранжево спално бельо? Предлагаме оранжевия цвят в спалнята като решение за зимния сезон, защото неговата енергична и жизнена страна придава топлина и уют в интериора.  Освен това оранжевото се свърза със здравето. Така че инсталирането на този цвят в спалнята спомага за по-здравословни мисли и несъзнателно влияние върху здравето на семейството.

Оранжево спално бельо в по-тъмна спалня

Кратки декорни съвети - оранжево спално бельоВиждате приложената снимка, тя показва оранжевия цвят върху леглото като комплект спално бельо, но много стилния тъмен интериор около леглото. Това съчетание е наистина страхотна демонстрация за използването на оранжевия цвят. Виждате колко добре оранжевото се съчетава с по-тъмния нюанс на сивото и черното отзад. Виждате как бялото и неутралния цвят на малката мебел на преден план също се съчетават отлично.

Оранжево спално бельо в бяло помещение

Ако спалнята ви е с бели стени, оранжево спално бельо също върви, но в близост до леглото е добре да има тъмни нощни шкафчета или по-тъмни мебели, защото иначе само бяло и оранжево ще бъде прекалено екзотично и нетрадиционно за спалнята. Ще се наруши уютния ефект, който търсите за студените дни.

Екзотична схема с оранжево спално бельо

Изненадващо гъвкав цвят, оранжевото може да бъде част от тропическа тема също толкова лесно, колкото и модерен, остър градски външен вид. Оранжевото е топло и стимулиращо, но се съчетава добре със студени цветове като синьо и зелено. Тази схема обаче предлагаме за лятото. Тя ще внесе свежест и настроение в спалния интериор.

Колко полезна Ви беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който оцени тази публикация.

Тъй като намирате тази публикация за полезна...

Последвайте ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази публикация!

Кажете ни как можем да подобрим тази публикация?

Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

E-mail бюлетин

Share via
Copy link
Powered by Social Snap