Кратки декорни съвети - оранжево спално бельо

Кратки декорни съвети – оранжево спално бельо

Как да съчетавате оранжево спално бельо? Предлагаме оранжевия цвят в спалнята като решение за зимния сезон, защото неговата енергична и жизнена страна придава топлина и уют в интериора.  Освен това оранжевото се свърза със здравето. Така че инсталирането на този цвят в спалнята спомага за по-здравословни мисли и несъзнателно влияние върху здравето на семейството.

Оранжево спално бельо в по-тъмна спалня

Кратки декорни съвети - оранжево спално бельоВиждате приложената снимка, тя показва оранжевия цвят върху леглото като комплект спално бельо, но много стилния тъмен интериор около леглото. Това съчетание е наистина страхотна демонстрация за използването на оранжевия цвят. Виждате колко добре оранжевото се съчетава с по-тъмния нюанс на сивото и черното отзад. Виждате как бялото и неутралния цвят на малката мебел на преден план също се съчетават отлично.

Оранжево спално бельо в бяло помещение

Ако спалнята ви е с бели стени, оранжево спално бельо също върви, но в близост до леглото е добре да има тъмни нощни шкафчета или по-тъмни мебели, защото иначе само бяло и оранжево ще бъде прекалено екзотично и нетрадиционно за спалнята. Ще се наруши уютния ефект, който търсите за студените дни.

Екзотична схема с оранжево спално бельо

Изненадващо гъвкав цвят, оранжевото може да бъде част от тропическа тема също толкова лесно, колкото и модерен, остър градски външен вид. Оранжевото е топло и стимулиращо, но се съчетава добре със студени цветове като синьо и зелено. Тази схема обаче предлагаме за лятото. Тя ще внесе свежест и настроение в спалния интериор.

0 Споделено
Предишна публикация
Следваща публикация

Коментирай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

E-mail бюлетин
Сподели
Copy link
Powered by Social Snap